Arkiver

Sponsoreret indhold

Online varmepumpeforhandler dækker nu hele Danmark

Heatnow.dk tilbyder Danmarks største udvalg af varmepumper og dækker nu også hele Danmark til en fast lav pris.

 

Mange er begyndt at se fordele ved en varmepumpe, hvorfor en sådan er populær som aldrig før, og det er der gode grunde til. Den kan foruden at halvere varmeregningen og give en stor økonomisk gevinst også give mere tryghed, idet den er driftsikker og nedsætter husstandens CO2-udslip.

Hvordan vælger man den rigtige varmepumpe?

Det er vigtigt at vælge den rigtige varmepumpe og for at gøre dig mere bevidst om valget, er der her nogle råd, som du bør følge i forbindelse med et køb.

 

Vælg en varmepumpe, som er på energistyrelsens liste over energimærkede varmepumper, så den har gennemgået tests. Og tjek dens SCOP, som anviser, hvor energieffektiv en varmepumpe er over et helt år. SCOP tager desuden højde for temperaturudsving, hvorfor denne faktor er den bedste at sammenligne varmepumper på.

 

Tjek hvilken udendørs temperatur varmepumpen er beregnet til. Den skal kunne klare en temperatur på mellem -15 grader og -30 grader. Og vælg en varmepumpe med behovsstyring, så den kan tilpasses efter dit forbrug.

 

Vælg en varmepumpe med akkumuleringstank, som er et slags batteri, der sørger for, at vandet i tanken er varmt og kan anvendes efter behov.

 

Få altid mindst to tilbud på en varmepumpe, så du kan finde den rette for dig og sørg for at stille krav om opsætning, så du er sikret, at installatøren har de nødvendige beregningsredskaber til at placere din pumpe korrekt. Kræv for eksempel opsætning af ekstra energimåler og temperaturmåler, så driften overvåges, og du kan være bevidst om et for højt forbrug.

 

Der er altså mange forholdsregler, som skal tages ved en varmepumpe, men følges ovenstående råd, er der større sandsynlighed for tilfredshed med produktet.

Få din egen varmepumpe

Heatnow.dk tilbyder alt inden for varmepumper og giver altid ti års garanti, hvorfor der næsten er sikret succes ved et køb og en montering herfra. Sæt dig ind i de forskellige tilbud – men lad dig ikke holde tilbage, hvis du ønsker at være med på den nyeste bølge.

Skriv et svar