Arkiver

Sponsoreret indhold

Så let er det at lave en hjemmeside

Har du brug for at starte din egen hjemmeside op, eller ser du blot en masse fordele ved at have din egen hjemmeside? Men synes det uoverskueligt at få den kreeret? Så fortvivl ikke. Læs med her.

 

Følg tre lette trin

Selv om du aldrig har arbejdet med hjemmesider før, kan du selv som nybegynder lave en professionel side – og det er helt uden at skulle lære en masse om koder og om at anvende dem, hvilket ofte er det, der afskrækker. Teknologien er i dag nået så vidt, at alle kan lave en hjemmeside, man skal blot følge nogle få trin:

 

  • Find et unikt domænenavn, som gør det let for brugere at besøge din hjemmeside. At have sit eget domænenavn er også absolut at foretrække, da det skaber det bedste indtryk.
  • Find et web-hotel, som er et firma, der lejer plads ud på deres servere, så man kan få adgang til hjemmesiden via nettet. Udbyderen sørger desuden for, at hjemmesiden er tilgængelig døgnet rundt.
  • Find et administrationssystem for eksempel WordPress, så du kan opdatere din hjemmeside og samtidig administrere den aktivitet, som der finder sted på siden.

 

Det anbefales at benytte sig af WordPress, idet dette system har en brugervenlighed, som er i top, det er let at sætte op, det lever op til professionelle krav, og så er det også et helt gratis system at anvende.

 

Efter at have gennemført trin et, to og tre anbefales det at gennemse en række introduktionsvideoer omhandlende WordPress. Der findes en lang række forskellige guides på nettet, som hver især giver nogle rigtig gode oversigter og råd til, hvordan hjemmesiden bør designes og tage sig ud for at være så tiltrækkende for besøgende som overhovedet muligt.

 

Få inspiration

https://fridayblack.dk/ kan du se et eksempel på, hvordan en professionel hjemmeside lavet med WordPress kan se ud. Siden figurerer uden indhold, hvorfor du blot kan bruge den som en guide til, hvorledes du sikrer brugervenlighed og godt design. Den er således et godt rammeværktøj, der kan være med til at give inspiration.

Skriv et svar