Arkiver

Sponsoreret indhold

Webshop i fremgang – Uhrskov Vinhandel

For de fleste danskere er vinen et vigtigt element, når de vil have noget godt at spise. Derfor bør du ikke gå ned i kvalitet, hvis du skal ud at købe vin, da den helt rigtige vin kan være med til at forstærke smagen i den servede ret. Det kan dog også være, at du ikke lige er typen, der drikker så meget vin, men det skal du ikke være ked af, fordi Uhrskov Vinhandel sælger, til trods for deres navn, også meget andet end vin.

Fokus på god kvalitet og god service

Uhrskov Vinhandel er en familiedrevet forretning, som har eksisteret siden 1895. I dag er det 4. generation af Uhrskov-familien, som driver forretningen. Dette generationsskrifte har dog ikke ændret på forretningens grundholdninger, som især er fokuseret på god kvalitet og god service. Det betyder, at du vil kunne få svar på dine spørgsmål om produkterne og ikke mindst få anbefalet diverse vine og andet fra personer, der har fagligt kendskab og personlig erfaring med produkterne, der sælges. Dermed vil du forhåbentlig føle, at du er i trygge hænder. Den gode kvalitet kan ses ved de produkter, der forhandles. Dette betyder dog ikke, at prisen nødvendigvis er høj, bare fordi kvaliteten er det.

Tilbyder også andet end vin

Som tidligere nævnt kan du købe andet end vin hos Uhrskov Vinhandel. Nogle af de produkter som de kan tilbyde, foruden vin, er: diverse slags spiritus, øl, og chokolade. Så hvis du lige står og mangler en farsdagsgave, værtsgave eller bare lidt at drikke for hyggens skyld, så kan du vælge at købe den her. Nogle af de typer spiritus de udbyder er gin, rom og cognac, hvilket vil sige, at der er lidt for enhver smag. Hvis du kender nogen, der godt kan lide at nyde et lille glas engang imellem, så kan det være, at du er på udkig efter en rom eller cognac. Uhrskov Vinhandel kan tilbyde dig et varieret udvalg af mærker for de to typer spiritus. De har bl.a. et stort udvalg af cognac med mærket Pierre Ferrand. Foruden disse har de også et stort udvalg af rom. De forhandler både mørk og lys rom, så der er noget til enhver smag. Men hvis du hellere vil have en aperitif-drink, så kan du vælge at købe en gin, som kan bruges til forskellige slags cocktails og ikke mindst til klassikeren gin og tonic.
Så hvis du står og skal have købt en gin, en rom, cognac eller noget helt fjerde til din far, værten eller måske bare til dig selv, så kan du vælge at købe det hos Uhrskov Vinhandel i Herning eller på deres hjemmeside.

Skriv et svar