Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Bettercoins.dk vil gøre Bitcoins til allemandseje!

Trods en alder på blot 18 år, så er Mads Eberhardt en del af den innovative kerne i Danmark, som formår at skabe succesfulde startups. Mads er iværksætter – typen som iværksætter en række spændende projekter med stor succes, hvilket gøres gennem godt forarbejde, samt en evne til konstant at have fingeren på pulsen. Mads har i 2017 stiftet firmaet Bettercoins.dk, som giver den almindelige dansker muligheden for at handle med kryptovalutaer, herunder mere specifik Bitcoins. Muligheden for en decentraliseret fremtid, som ikke styrers af banker eller stater; du bliver med andre ord herre over dine egne penge, er noget øger interessen på de eftertragtede Bitcoins.

Bitcoins skal være allemandseje

Sådan forlyder det fra Mads selv, hvilket også er grunden til at Bettercoins blev grundlagt med en passion for at gøre Bitcoins til allemandseje. Passionen afspejles i den personlige service, som Mads gennem Bettercoins giver sine kunder. At handle Bitcoins er markant mere indviklet, som hvis du ønskede at købe en aktie, hvorfor at det også giver god mening med en forretning som Bettercoins, som mod en mindre kommission hjælper forbrugeren trygt gennem processen med at købe Bitcoins.

Det er den idealistiske tankegang, samt den store passion omkring Bitcoins og kryptovalutaer som er virksomhedens primære mantra – indtjeningen er blot en sidegevinst, sådan at han kan betale sine egne regninger. Selv siger Mads:

Over to milliarder mennesker har ikke adgang til en bankkonto – eller andre finansielle tjenester. I flere lande på verdensplan fungerer den respektive valuta ikke. Blot se Venezuela. Og herhjemme trykker bankerne penge som aldrig før – som i sidste ende resulterer i langt flere kriser, end hvad godt er. Det kan vi løse med kryptovalutaer.” 

Mads er dog godt klar over at det ikke sker fra den ene dag til den anden, men at det kræver en god portion tålmodighed, selv forsætter han:

“Jeg er klar over, at det ikke sker fra den ene dag til den anden. Bitcoin slås med sine egne problemer – og brugervenligheden er ikke, hvor den bør være. Men krypto er fortsat i et tidligt stadie, der minder om internettet i slut 90’erne. Der vil ske meget henover de næste par år”.

Bankerne ryster i bukserne

Bankerne er ikke just vilde med den nye Bitcoin-bølge, som for alvor ramte danskerne i slutningen af 2017, hvor samtlige medier hver dag bragte nyheder vedrørende kryptovalutaer. Bankerne ryster forståeligt nok i bukserne, når kunderne i stor stil strømmer til Bettercoins for at få hjælp til at købe Bitcoins, hvilket flytter kundens kontante midler væk fra banken.

Banken anbefaler ofte dets kunder, at de ikke bør handle med Bettercoins, da de ikke ser nogen fremtid i kryptovalutaer, men faktum er dog, at kunderne alligevel ønsker hjælp til at blive Bitcoin-ejere.

Mange danske banker er desværre bange for kryptovalutaer. Der skal selvfølgelig anvendes energi på at sikre, at alle krypto-relateret transaktioner er legale – men et par danske banker forsøger blot at modarbejde udviklingen. Det er synd, for der ligger et par spændende cases for de traditionelle banker – men på den anden side; det efterlader blot mere plads til os nye spillere” siger Mads.

Bettercoins har hidtil haft fokus på det danske marked og Bitcoins, men en nylig lancering i Sverige, samt en interesse fra kunderne har medvirket at der gøres spekulationer i hvorvidt man skal åbne for Ethereum også, så dette er endnu en god grund til at følge med i den store udvikling som den unge virksomhed gennemgår.