Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Hvorfor skal du stifte bekendtskab med M-Files?

Ejer du en virksomhed, eller er du ansat i en virksomhed, som søger en måde, hvorpå det bliver lettere at håndtere de ofte store mængder af dokumenter? Så bør du måske læse med her og blive klogere på M-Files.

 

M-files passer til alle virksomheder

Mange kender til den problematik, som der opstår, når mængden af dokumenter efterhånden hober sig op. Det bliver sværere og sværere at holde styr på dem, og efterhånden bliver det også utrolig problematisk at sørge for, at det er nemt og hurtigt at finde frem til den nødvendige information.

 

M-Files er et dokumenthåndteringssystem, som gør dig og din virksomhed i stand til at automatisere forretningsprocesser, således både tiden og omkostningerne reduceres samtidig med, at effektiviteten øges. M-Files er således en modulopbygget løsning, der henvender sig til både enkelt-mands-virksomheder og større virksomheder, der måske endda rækker langt ud over landets grænser.

 

M-Files kan benyttes i forbindelse med alle elektroniske dokumenter, hvorfor løsningen giver det fulde overblik over referater, vigtige papirer såvel som e-mails. Informationer bliver dermed hurtigere tilgængelige.

 

M-Files kan således konfigureres, så løsningen passer til lige netop din virksomhed og dine behov, idet løsningen ikke blot består af en standardiseret opsætning, som det forventes, at du passer ind i. Bogholderiet kan således let afvikles via M-Files. Ydermere kan du give dine medarbejdere en sikker adgang til M-Files fra både PC, smartphone, tablet og web, hvilket gør dig i stand til at udbygge løsningen i takt med, at virksomheden vokser og ændrer sig.

 

M-Files kan desuden oversættes til flere sprog, således udenlandske folk også har mulighed for at tilgå løsningen. Og så kan du vælge at flytte hele datacenteret, når det passer dig.

Vær sikker på at dine krav opfyldes

For at sikre at løsningen følger med samfundets hastige ændringer, kan du desuden også tilkøbe diverse moduler og pakkeløsninger fra M-Files. Og hvis det bliver relevant, kan du endda lade dine egne medarbejdere udvikle moduler, som stemmer overens med de behov, som du har for løsningen. M-files er således det bedste og mest effektive dokumenthåndteringssystem for dig og din virksomhed.