Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Sådan holder du pengespillet sundt

Adrenalinen pumper, når man sidder ved spillebordet med de gode kort på hånden eller sidder derhjemme ved computeren og håber på at få den store gevinst fra den enarmede tyveknægt. Spænding er der nok af i pengespil, og for mange danskere er spil hverken et problem eller en afhængighed. For andre er det lidt sværere at styre, og selvom man måske ikke er decideret ludoman, kan man komme ud i en gråzone, hvor pengespillet alligevel ikke er helt sundt. Er du nysgerrig på, hvordan du kan nyde spillene uden, at det tager overhånd, kan du læse med her.

Spil ikke om mere, end du har råd til at miste

En god huskeregel er, at du aldrig bør satse mere i pengespil, end du har råd til at miste. Alt efter hvor erfaren – og modig – du er, kan du engang imellem satse en lidt større sum, men lad den aldrig være større end, hvad du er i stand til at betale direkte. Ofte er det, når et lidt for stort sats bringer ubalance i økonomien, at den onde cirkel starter – for at betale gælden af, skal der efterfølgende vindes flere penge, som kan bruges til afbetaling. Er man uheldig nok, vokser gælden hurtigt.

Spil kun for fornøjelsens skyld

Ofte hører man om folk, der virkelig scorer jackpot på pengespil og lever et luksusliv som resultat deraf. For langt de fleste af os, som ikke er professionelle pokerspillere eller heldige asen, er pengespil mere til for fornøjelsens skyld og handler dermed ikke om økonomisk finansiering. At spørge dig selv, om du spiller for fornøjelsens skyld eller af andre årsager er derfor utrolig godt til at afsløre, hvor du er på vej hen med dit spil. Mange oplever, at lysten til at spille kommer i perioder – derfor er et en god idé at holde pauser, hvis spillelysten når til et punkt, hvor den tager overhånd. Ønsker du flere gode råd omkring pengespil, kan du finde mere inspiration på Spilunivers.dk, som er fuld af guides og tips til, hvordan du får mest ud af de forskellige pengespil og samtidigt har et sundt forhold til spilleverdenen.