Sponsoreret indhold

7 gode grunde til, at din virksomhed bør vælge Microsoft Dynamics 365

Er du stødt på Microsoft Dynamics 365 flere gange, men er i tvivl om, hvad det egentlig er, og hvilke fordele det medfører for din virksomhed? Vi har her samlet syv gode grunde til at vælge denne løsning

Uanset hvilken størrelse din virksomhed har, er du helt sikkert interesseret i en løsning, der sikrer øget produktivitet, øget fleksibilitet og store forretningsmæssige fordele. Det er netop, hvad den cloud-baserede løsning, Microsoft Dynamics 365, gør.

Med denne løsning har Microsoft samlet alle de grundlæggende funktioner, der er behov for i en virksomhed, og lader desuden disse arbejde tæt sammen som apps, din virksomhed kan vælge til og fra. Beskrivelser af løsninger som denne kan dog hurtigt blive lidt kringlede og svære at forstå. Derfor har vi her samlet en række grunde til, hvorfor din virksomhed bør benytte Microsoft Dynamics 365, og simpelt forklaret, hvilke fordele der medfølger:

1) Øg din virksomheds produktivitet

En af de bedste og vigtigste grunde til at bruge Dynamics 365 er, at det øger din virksomheds produktivitet markant. Du får en totalløsning, hvor alt er samlet ét sted, og du har mulighed for at tilpasse løsningen efter din virksomheds behov. Derfor vil du hurtigt opleve en øget produktivitet i din virksomhed.

2) Let hverdagen for dine medarbejdere

Når alle grundlæggende funktioner, der er behov for i en virksomhed, er samlet ét sted, letter det naturligvis også dine medarbejderes hverdag. Microsoft Dynamics 365 er yderst brugervenlig, og du og dine medarbejdere kan nemt søge efter apps, så I ikke spilder tiden med at lede efter de apps, I skal bruge.

3) Forstå dine kunder på en helt ny måde

Med Dynamics 365 kan du samle alle slags kundedata, der giver dig overblik over værdifulde oplysninger om dine kunder. Det hjælper dig med at gøre kundens oplevelse personlig, og du kan let registrere og måle status på dine kunderelationer.

4) Tilpas til din virksomheds behov

Dynamics 365 fra Microsoft bliver leveret med et månedligt abonnement, hvilket giver dig mulighed for at skalere op og ned i forhold til din virksomheds behov. Det er en stor fordel i forbindelse med eksempelvis ferier, og du betaler dermed kun for det, du skal bruge, når du skal bruge det. Du kan desuden bruge apps, der både fungerer sammen og hver for sig, hvilket gør det muligt at skabe en løsning, der matcher lige netop dine behov.

5) Tilføj flere apps, når du får brug for dem

I forlængelse af muligheden for at tilpasse løsningen efter din virksomheds behov, er det også vigtigt at nævne, at du altid kan tilføje flere apps, når det bliver nødvendigt. Det betyder, at hvis din virksomheds situation ændrer sig, og nye behov opstår, så kan du nemt og hurtigt søge dig frem til de applikationer, der hjælper dig med at udvikle virksomheden.

6) Prøv avancerede analysefunktioner

Ud over at det er nemt at integrere de værktøjer og programmer, der bliver brugt mest i din virksomhed, får I også avancerede analysefunktioner. Analysefunktionerne effektiviserer opgaverne, forudser kundernes behov og sænker omkostningerne. De er derfor en stor hjælp, når I skal træffe vigtige beslutninger.

7) Få en sikker løsning

I den hastigt udviklende digitale verden, vi lever i i dag, er sikkerheden også enormt vigtig. Med denne cloud-baserede løsning opnår du solid sikkerhed og adgangskontrol til de forskellige apps og data. Du kan derfor føle dig helt trygt ved at få implementeret denne onlineløsning i din virksomhed.

Alt i alt opnår du rigtig mange fordele med Microsoft Dynamics 365, der kan optimere din virksomheds arbejdsgange markant, ændre måden I håndterer kundedata og generelt lette hverdagen for dine medarbejdere.