Sponsoreret indhold

Citater til lige det du skal bruge!

I gennem tiden er der blevet ytret et væld af gode, sjove, kloge og andre citater. Et citat er selvfølgelig alt, som bliver ytret af en person. Men det er selvfølgelig kun de gode citater der er værd at samle på. Derfor kan du finde de bedste citater på siden her! Hvis man læser et citat som man finder interessant kan det have en stor effekt på os og det kan gøre at man bliver både inspireret til at ændre sit liv, hvis man måske er kørt fast og egentlig går og ønsker at man kunne få det sidste skub til at gøre noget andet.

Citater i et historisk perspektiv

Citater kan selvfølgelig også belyses i et historisk perspektiv hvis man tager historiebrillerne på. De kan hjælpe til at forstå den samtid som man levede i for flere år tilbage. Et godt eksempel er selvfølgelig den store brite Winston Churchill som der jo som bekendt hjalp de allierede gennem 2. verdenskrig. Han var kendt for at sige sin ærlige mening og måden og de ting han fik sagt har senere hen hjulpet historikerne til at finde ud af mere om den tid som krigen forgik i. Der er selvfølgelig et stort udvalg af andre eksempler, og ikke nok med at det er ægte personer, der har kendte citater som bliver læst over hele verden, så er det faktisk også fiktive personer, som har kendte citater.

Citater for børnene også!

Jeg snakker selvfølgelig om en vis lille gul bjørn som stort set os allesammen nok kender. Det er selvfølgelig Peter Plys, jeg snakker om, som der jo er vild med honning og vis bedste ven er den lille uskyldige Grisling. Peter Plys citater behøves ikke nødvendigvis at ses i en historisk kontekst men i historierne om den lille gule bjørn er der altid mange hyggelige citater som både børn og voksne kan nyde godt af!