Sponsoreret indhold

Hvad ville du sige til at åbne din dør med fingeraftryk?

I takt med at teknologien bumler derudaf, sker der også nyt på sikkerhedsfronten. En ny automatisk dørlås, ENTR S, baner vejen med en ny måde at åbne og låse en dør på. Har du glemt din nøgle? Åben den med fingerspidsen i stedet.

Der er nye gadgets alle steder. Det er ikke kun indenfor smartphones og tablets, at elektronikken fornyes hver dag. Det gælder også for tyverisikring- og alarmfirmaer, hvor der konstant bliver arbejdet på at gøre hjemmet smartere og sikrere.

Det sker ofte, at man glemmer nøglen. Det er helt sikkert noget, som de fleste af os har prøvet på et eller andet tidspunkt i livet. Og det sker typisk de dage, hvor det alligevel er en dårlig dag. Så hvis du er en af dem, der har et glemsomt sind, så kan det være, at den nye elektroniske lås fra Yale er noget for dig.

Fremtiden er nøglefri. Hopper du med på bølgen?

Sikkerheden i dit hjem tages til nye højder

Den nye teknologi er et stort skridt for sikkerheden i dit hjem. Yale ENTR S gør, at en nøgle ikke længere behøves. Det er skam muligt at åbne døren på den måde, hvis man ønsker mere konventionelle metoder, men det er ikke det, der er smart her. Du kan kontrollere låsen via din smartphone, via en fingeraftrykslæser, en pinkode og sågar en fjernbetjening – og det bedste er, at det er monterbart på de fleste dørtyper og størrelser.

En af Danmarks største låsesmede Bagger Låse & Alarm A/S er et af de første firmaer i Danmark som har testet produktet og er begyndt at køre kampagnetilbud på produktet. Efterspørgslen på produktet er allerede stigende og Bagger Låse & Alarm forventer at mange danske boligejere vil købe produktet i løbet af 2018. Forbedring af sikkerheden i boliger er nemlig meget i fokus i Danmark i disse år og flere danskere bliver opmærksom på nye smarte gadgets som kan sikre boligen bedre.

Automatisk dørlås – glemsomhedens halleluja

Det er ikke for sent at gøre sit hjem smart, og hvis man har en tendens til at glemme ting og sager, så er det måske ikke en dårlig idé, at din lås husker for dig. Der er alligevel fyldt med pinkoder til alverdens programmer på computeren, og når vi handler ind, så hvorfor ikke også på hoveddøren?

Det er i bund og grund nemmere at huske en kode, hvis du konstant er usikker på, hvor du sidst lagde nøglerne henne? Derudover kan man også åbne via smartphonen, og det er i den grad en device, som de fleste altid har med sig. Smid derfor nøglen væk, men åbn døren alligvel.