Sponsoreret indhold

Flere virksomheder strømliner sig med hjælp udefra

Har din virksomhed også lynende travlt? Så brug et callcenter til at tage imod henvendelser. Det går fremad for mange virksomheder i Danmark, og det er der næsten kun fordele ved det. Men en af udfordringer ved at have en virksomhed i kraftig vækst er, at det kan være svært at finde tid til at tage sig ordentligt af kunderne og få besvaret deres spørgsmål fyldestgørende. Det er et problem, som nogle virksomheder oplever, at rigtig mange af deres kunder har. Alle henvendelser fra kunder, der er i tvivl eller simpelthen bare gerne vil have noget mere information, kan nemlig besvares via et af de danske callcentre, der er spredt rundt omkring i landet. Deres vigtigste opgave som callcenter er netop at besvare henvendelser og være sikker på, at kunderne lægger røret på med følelsen af at være blevet både hørt og vejledt. Følg linket til et callcenter her, hvis det lyder som noget, du kan bruge.

Opsøg specialiseret behandling

Hvis du som virksomhed vælger et callcenter, så har du valgt en løsning, der kan spare dig for tid, og hvor du stadig opnår en god kundeservice, da de bliver sat ind i netop din virksomhed. For at være sikker på det er det ofte den samme medarbejder, der sidder med en bestemt virksomhed. Det vælger nogle callcentre at gøre for at være sikker på, at virksomhederne altid har mindst en medarbejder på callcenteret, der har specialiseret sig i at svare på henvendelser fra din virksomhed – på den måde bliver svarende mest fyldestgørende, men også mest præcise, frem for hvis alle medarbejdere sad med samtlige virksomheder.

Få registreret virksomhedens timer

Hvis du og din virksomhed ønsker at gøre endnu mere af jeres arbejde mere effektivt, så der bliver tid til at udvikle virksomheden og fremme nye projekter, så kan det være, at I skal undersøge den nye tidsregistreringsapp Kala. Kala er en af de apps, der viser præcist, hvor meget medarbejderne bruger på hver sag, de sidder med. Og samtidig kan Kala også bruges til blandt andet at udskrive timesedler og synkronisere virksomhedens økonomiske styringssystemer. Det vil alt i alt frigive tid til rent faktisk at være til stede for kunden og give jer som virksomhed tid til at skabe bedre løsninger for både kunderne og for jeres egen arbejdsplads. Bliv klogere på tidsregistrering her, hvis virksomheden skal optimeres.