Sponsoreret indhold

Nu kan du få 1.000 GB data med bredbånd

Har du en langsom internetforbindelse, og bor du et sted, hvor der ikke er mulighed for at få nedgravet hurtige kabelforbindelser, så er der godt nyt til dig omkring mobil bredbånd. Tv- og bredbåndsudbyderen YouSee har nemlig smidt et nyt produkt på gaden, som kan give dig en nem og hurtig internetforbindelse – også selvom du bor i de områder af Danmark, hvor der ikke er mange alternativer til bredbånd. YouSee giver dig nemlig mulighed for at købe et nyt mobilt bredbåndsprodukt, som er interessant, hvis du ikke har kablede alternativer.

 

Er du desuden på udkig efter en ny løsning på mobilt bredbånd, så se denne sammenligning over de muligheder du har, samt hvad priserne og datamængderne er på disse: https://www.netkablet.dk/mobilt-bredbaand/

 

En mobil bredbåndsrouter, der stilles i vindueskarmen, er det, du kan få. Det nye er dog, at der tilkobles en udendørs antenne, som vil trække din husstands samlede internetforbindelse ind fra nærliggende mobilmaster. Der, hvor YouSee’s produkt adskiller sig fra de andre muligheder, er dog ved mængden af data. For blot 449 kroner om måneden kan du nemlig få 1 TB, altså 1.000 GB datatrafik, hvilket bør dække langt de fleste husstandes behov.

 

Datamængden har tidligere være begrænsningen

De steder i Danmark, hvor der ikke er mulighed for hurtige kabelløsninger til internetforbindelserne, har indtil nu ikke haft en holdbar løsning med en bredbåndsrouter. Årsagen til dette har dog ikke være teknologi, hastighed eller dækning for disse mennesker. Tværtimod har det været en databegrænsning fra udbyderne. Tidligere kunne YouSee tilbyde 500 GB – altså det halve af den nye løsning – hvilket også er generelt for de andre udbydere. Med 1.000 GB data er der dog nu langt mere at komme efter.

 

Når du køber denne pakke, så sørger YouSee desuden for leverancen af den eksterne antenne samt bredbåndsrouteren. Her kan der vælges mellem en såkaldt rundstrålende eller retningsbestemt af slagsen. Dermed har kunden mulighed for at rette sin modtagerantenne enten direkte mod den nærmeste af mobilmasterne, hvis man har lidt teknisk snilde og forsøger sig med dette. Dertil hører også, at YouSee i løbet af året forventer at kunne tilbyde montering til kunderne. I første omgang skal du selv sørge for at udføre opsættelse af den eksterne antenne og det mobile modem til bredbåndet.

 

Lokale forhold afgør forbindelsen på det mobile bredbånd

Ifølge YouSee vil internetforbindelse via mobilt bredbånd være god nok til meget forskellig brug, som eksempelvis Counter Strike eller streaming af film og serier. Dog er kvaliteten på forbindelsen ikke altid ens, og det er ikke muligt at få en fast IP-adresse. Hvor god forbindelsen, som bliver leveret, er, kommer nemlig an på lokale forhold som lokation, antal brugere på den gældende mast samt afstand til masten.

 

Dermed kan YouSee som sådan ikke love, at forbindelse er af høj kvalitet på det mobile datanetværk, men for rigtig mange vil løsningen være et kærkomment alternativ. Dette gør udbyderen dog op med ved at love 14 dages fortrydelsesret på løsningen. Finder kunden ikke kvaliteten god nok, så er der dermed mulighed for at fortryde.