Sponsoreret indhold

Guiden til ham og hende

Når det kommer til at passe på den intime del af os selv, så er mange danskere ikke særligt gode til lige netop det. De fleste lader det faktisk bare stå hen dernede, uden rigtig at gøre noget ved det. Og med en strandsæson for døren er det nu vigtigere end aldrig før at få styr på det. Det kan jo også give bonus i soveværelset? Hvem ved?

Hvorfor er intimpleje vigtigt?

Nogle vil mene dette besvarer sig selv, og det er da også delvist rigtig. Det gør det fordi det er der hvor det for alvor kan gøre ondt, hvis ikke plejen har været i orden. Det gælder også hvis turen bare går ned til købmanden og man gerne vil prøve de nye jeans man har købt.

Det er især et område som mange mænd helt vælger at ignorere, og det er da også nemmest bare at være ligeglad. Problemerne går bare ikke væk af den grund, derfor er det også vigtigt at være opmærksom på det.

Det er naturligvis kvinderne som er hårdest ramt når det kommer til konsekvenserne af manglende intimpleje, da økosystemet hos kvinder er noget mere følsomt end hos mænd. Det beytder ogås at flere kvinder generelt er opmærksomme på det. Et gammelt råd går på ikke at røre ved noget, som ikke er i stykker, og det er også delvist rigtigt. Men det er også vigtigt med vedligehold, så det ikke går i stykker.

Når det er i forhold til sex, er glidecreme altid en god ide, og en god start. Det gælder både for kvinden og manden. Det kan godt være at smørelsen kommer af sig selv, men med glidecreme, så går alt bare lidt nemmere. Der er ej heller noget forkert i at bruge det.

Hvis nu man er en meget aktiv deltager i sengeaktiviteter, så skal der også holdes øje med diverse sygdomme, som ikke umiddelbart kan behandles fra egen hånd, der kræves professionel hjælp til flere kønssygdomme.

Hvad kan man selv gøre?

Der er mange forskellige muligheder og flere er nævnt ovenover. Bl.a. så er det om at bruge de rigtige cremer og produkter, som man helst ikke skal være allergiske overfor, da virkning af dem så bliver stik modsat og i stedet giver flere og nye problemer.

Det anbefales altid at man sætter sig grundigt ind i hvad ens behov er og hvilke produkter, der er bedst egnede til jobbet. Det er bestemt ikke alle som kan gøre det lige godt, og det er bestemt ikke alle som er pengene værd. Forhør dig gerne på det lokale apotek eller helsebutik.