Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Få den bedste kop kaffe når du sidder foran computeren

Computertid går ofte hånd i hånd med en kop kaffe, men for at gøre kaffestunden perfekt, skal det gerne være en god kop kaffe, du har i hånden. Ofte hænger en god kop kaffe sammen med, hvilke bønner du vælger at bruge, og det kan være forskelligt fra person til person, hvad man synes smager godt. Er man til den dybe og lidt brændte smag, så er det mørkristede bønner, du skal have fat i.  Er man derimod til en lidt friskere kop kaffe med smagsnoter af frugt, så er det de mere lysristede bønner, du skal bruge. Der er mange smagsnoter at finde i en lys ristning. Og modsat af hvad mange tænker, er kaffen ikke nødvendigvis bitter blot mere syrlig – der er forskel på de to. Det er bryggemetoden, der ofte afgør om du får en bitter kop kaffe.

Lysristede kaffebønner passer perfekt til din traditionelle kaffemaskine

Med den traditionelle kaffemaskine, der brygger filterkaffe, er det en god ide at bruge lysristede bønner. Det hænger sammen med, at bryggetiden på en traditionel kaffemaskine er længere end den på en espressomaskine blandt andet. Jo længere tid vandet er i kontakt med kaffen, jo flere bitterstoffer trækker vandet med ud til kaffen i din kop. En mørkristet kaffebønne er, som navnet også beskriver, ristet længere tid. Derfor vil de brændte smagsnoter især komme til udtryk på en lidt mere bitter facon, når det kommer til filterkaffe, fordi den malede kaffe har trukket sammen med vandet i længere tid. Det er på den måde ikke kun op til kaffebønnerne, men også maskinen, om kaffen er god. Læs mere om hvilken kaffemaskine, der er god, og få hjælp til at vælge her.

Hvilke funktioner skal min kaffemaskine have?

Drypstop, autosluk og mængde af varmelegemer er ting, du skal holde øje med, når du vælger maskine. Desuden er det en god ide at se på kapaciteten – kan maskinen lave nok kaffe til dig? Skal du kun lave én kop kaffe per gang, kan du for eksempel også kigge på en maskine til kapsler.

2 kommentarer

 • Er du i en økonomisk krise? Har du brug for et LÅN til at refinansiere dit hjem,
  eller udvide din virksomhed? Har du brug for LÅN til at afvikle presserende gæld og ophold
  med en långiver? Har du brug for LÅN til at betale dine regninger? etc. Få dit lån
  fra $ 2.000 til $ 150.000.000. USD / EURO / PUNDER, til en sats på 2%. penge
  overføres til din konto inden for 3 timer efter godkendelse. Hvis du er
  interesseret i at få et lån, tøv ikke med at sende din anmodning til os
  via e-mail:

  alnesscreditunion@gmail.com

  Telefon nr: +19785847315

 • Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

Skriv et svar

%d bloggers like this: