Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

1 tip som vil få dit hjem til at stråle igen

Ens hjem er som en lille hule, det er her, der skal lades op, hygges og snakkes. Derfor er det rart, at føle ens hjem er dejligt at være i og dermed ikke irritere sig over, at ens møbler er kedelige, hvad enten de er nyere eller gamle. Derfor er tippet, at du finder en møbelpolstrer, som kan friske dine møbler op, så de får nyt liv, lyser dit hjem op og giver dig nogle helt andre rum.

Derfor skal du vælge en professionel til at ombetrække dine møbler

Mange prøver selv at ombetrække og ompolstre deres møbler. Det kan også blive rigtig flot, men hvis det er mere teknisk, vil det helt klart være en fordel med en professionel. Er der derimod tale om en relativt simpel hynde, kan det ofte klares uden de store færdigheder. Din møbelpolstrer kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken type stof du skal vælge til dine gamle nye møbler. Der er et stort udvalg, det kan være, du vil have læder, kunststof, hør eller bomuld? Her vil du også kunne få sparring på, hvad møbelpolstreren vil anbefale dig at bruge. Bor du i København, kan du finde et professionelt værksted i Hillerød eller Karlslunde.

Hvilke møbler kan ombetrækkes?

Alt, som enten er polstret eller med betræk, kan ændres. Det kan altså både være i din spisestue, din stue eller dit kontor. Udover møbler er der også andre muligheder. Når du er færdig i din lille hule, kan du fortsætte med at ombetrække eller ompolstre ude i campingvognsen, sommerhuset, motorcyklens sæde eller noget helt fjerde. Der er næsten ingen grænser for, hvor du kan ompolstre eller ombetrække. Der er sågar nogle, der vælger at pakke motoren i deres veteranbil ind i stof, så den står skarpt til udstillinger.