Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan finder du den ideelle bluetooth højtaler

Det er noget af en luksus at kunne have musik med på farten, og det kan være med til at løfte en stemning i de fleste settings. Derfor overvejer du muligvis at indkøbe en bluetooth højtaler, som du kan benytte efter eget forgodtbefindende. Markedet for disse er dog særdeles bredt, og det kan være svært at finde hoved eller hale i dette. Heldigvis kan du her få en kort introduktion til de forskellige valgmuligheder, du har foran dig.

Der er nemlig visse egenskaber og faktorer, som du kan træffe din beslutning ud fra. Disse afgøres i høj grad ud fra, hvordan du ønsker at benytte din højtaler.

Vægt og modstandsdygtighed

De to første faktorer er vægt og modstandsdygtighed. Disse er et godt sted at starte, da man her kan lave en almindelig skelnen. Hvis du vil benytte højtaleren i hjemmet, så er disse ikke særligt relevante. Det gør hverken fra eller til, om højtaleren varer et halvt eller to kilo, hvis den blot skal stå på en kommode. Det er heller ikke så vigtigt, om den er vandafvisende, hvis den står i ly i lejligheden.

Det er dog straks vigtigt, hvis den skal med på tur. Her kan forskellen på et halvt og to kilo være relevant, hvis den skal bagpå tasken under en vandretur, eller hvis den skal trækkes med på festival. Derfor kan du vælge her ud fra, når du har en idé om, hvad den skal benyttes til.

Batterilevetiden og den gode lyd

Batteriets levetid defineres igennem mAh. Eksempelvis kan en bluetooth højtaler med et batteri på 2.200 mAh spille i op til 24 timer i streg. Dette er en ganske fin batterilevetid, og du kan benytte dette som et referencepunkt, når du skal sammenligne højtalere og batterilevetider.

Den gode lyd defineres af mange forskellige faktorer, men du kan grundlæggende gå ud fra wattmængden i forhold til at spille højt og med god bas. Du får bedre bas ud af en højtaler, der har 80 watt at spille med, hvis du sammenligner den med en højtaler med 40 watt. Dette kan derfor generelt være en tommelfingerregel – højere watt er lig med bedre lyd.

Du kan derfor vælge højtaler ud fra formålet med brugen, batterilevetiden og den gode lyd. Dette er nogle almindeligt brugbare faktorer i forhold til højtalere. Og så er prisen selvfølgelig også essentiel. Og hvis du ikke lige har fået lavet en opsparing til formålet, så kan det være, at du har behov for en økonomisk hjælp, hvorfor et kviklån kan blive en nødvendighed. Læs mere om dine muligheder for at foretage et sådan her.

Skriv et svar