Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Husk at send blomster – til både glæde og trøst

Du kender det godt. Pludselig sker der et eller andet, som giver dig lyst til at sende blomster til nogen. Anledningerne kan være mange og modtager af de blomster du sender, kan også være alle mellem himmel og jord.

 

Vi sender selv blomster til alle mulige mennesker i sagens natur. Til forfatteren, der har rørt os, til de syge børn der blev omtalt, til ildsjælen, der helt uselvisk gør noget for andre mennesker og så naturligvis til vores egne familier og venner.

 

Husk at sende blomster
Det her med at sende blomster er naturligvis noget, vi har helt tæt inde på livet, så for os er det ikke noget vi skal huske. Det er noget vi gør. Fordi vi ser den enorme glæde, det altid giver modtageren.

 

Om modtager er gammel, ung, kvinde eller mand spiller ingen rolle. Når vi sender blomster for en kunde, ser vi hvordan modtagers dag forandres – lige der i døråbningen imellem os. Nogle gange tror modtager, at vi gerne vil give hende en buket blomster. Så perplekse af glæde, er der en del, der bliver.

 

Send blomster til glæde

Derfor påstår vi, at vi har verdens bedste job. Vi har muligheden for at beskæftige os med de smukke blomster dagen lang. Der ud over har vi de smukke mennesker som kunder, der har lyst til at glæde et andet menneske, med en dejlig buket. Og slutteligt kommer vi ud i hele Storkøbenhavn og ser de herligt smukke menneskers ansigter lyse op, når vi står på dørtrinnet med en buket blomster sendt til lige netop dem på en søndag formiddag.

 

Send blomster til trøst

Til de triste stunder sendes blomster til begravelser og kondolence. Det bliver det ikke ringere af.

 

Blomster sendt til en begravelse, er ubetinget med til at gøre ceremonien smuk, mindeværdig og, på sin helt egen måde, fuldendt. Det får ikke salen til at juble, men er med til, at de tilstedeværende kan nyde synet og bekræftes i, at den sidste rejse blev smuk og at mange havde skænket en tanke.

 

Kondolencen kan godt være trist og vi forstår godt, at der ikke er overskud til de helt store smil og glæde. Men tro os, når vi fortæller, at den smukke buket, for en stund, giver modtager en følelse af, at der er andet end sorg i verden. At der er nogen der tænker på dem og har haft lyst til at sende blomster til trøst. Og vi kan bekræfte den, for et øjeblik, afslapning i den sorgramtes ansigt. Det er i sig selv dejligt.

 

Vores favorit ud i sendte blomster

Vi taler tit sammen om, hvornår det er skønnest at sende blomster ud for vores kunder. Her kommer mor og barn buketter og barselsbuketter ind på den ubetingede førsteplads. Vi finder en meget stor personlig glæde ved, at viderebringe denne ultimative lykønskning, fordi den på en gang er glad, livsbekræftende og rummer alle niveauer af forventninger og spænding.

 

På andenpladsen kommer fødselsdags buketterne og særligt de blomster der sendes til børn, fordi de ikke forventer det og ikke er vant til det. De blive en tand mere overraskede og føler, at de er med i noget stort, når nogen har lyst til at sende dem blomster.

 

Hvis du ønsker at bruge os som leverandør, så find og send dine blomster på https://amagerblomster.dk/. Vi glæder os til at bringe blomsterne ud for dig!

Skriv et svar