Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Udvikl dig som iværksætter ved at tage på vandreferie

I Danmark er vi kendte for at have en enorm og kreativ iværksætterkultur, som vi er meget stolte af. Selvom iværksættere har meget frihed, så arbejder de også en del – måske mere end de fleste. Der er mange ting, der skal holdes styr på: kunder, drift, arbejdsopgaver, momsregnskab og så videre. Det bliver til mange timers arbejde, og der kan det nogle gange være svært at prioritere livet uden for, som også kan udvikle en, ligesom arbejdet gør det. Og det med at udvikle sig ved at blive udfordret er noget, som ”tænder” iværksættere. Så hvad med få en gangs skyld at kaste hvad du har og tag på vandreferie? Det er da uden for ens comfortzone, så det batter.

Dette udstyr skal du have til vandretur

Når du så har besluttet, at du trænger til at komme lidt væk, og at du synes, at en vandretur lyder som den perfekte idé, så skal du have fundet udstyr til turen. Se mere på Eventyrsport.dk. Det får du inspiration til her.

  • Vandrestøvler: Fodtøj er det ultimative for en vandretur, ellers komme du ikke langt. Det er vigtigt til det bakkede og ustabile terræn. Desuden bliver det ikke en behagelig tur, hvis du fryser eller hurtigt får vabler eller smerter i fødderne.
  • Trangia sæt: Med dette kan du koge vand og lave mad, som naturligvis også er vigtigt for overlevelse på en vandretur.
  • Rygsæk: Du skal have opbakning med, hvor der er ekstra tøj, toiletsager, mad og så videre, som du skal bruge. Mange går ud til en hytte, når de har gået på vandretur hele dagen. Her kan de få hvile, inden turen går videre.
  • Tøj: Sørg for at have varmt tøj med. Hvis du kommer til at fryse, så bliver det en lang og kold tur, som ikke er så sjov. Find udstyr på den svenske Eventyrsport.

Udfordringen på en vandretur består af flere. Du bliver udfordret fysisk i forhold til kulde og udholdenhed. Du skal selv lave mad under åben himmel, og du er langt hjemmefra. Sådan en tur vil give dig vilje og styrke og masser af selvtillid, som kan booste din iværksætter karriere, når du kommer hjem igen.

Få fantastiske udsigter på vandretur

På en tur til Sverige for eksempel vil du kunne få en udsigt til den flotteste natur på din vej. Det i sig selv er med til at motivere dig til at gå og gøre turen det hele værd. Du vil kunne se ud over Sveriges fjelde, de mange søer og solopgangen, der spejler sig i vandet. Desuden er der større chance for, at du møder spændende dyr i Sveriges land.

Skriv et svar