Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Find din pavillon online

Hver dag er der tusindevis af mennesker, der shopper fra internettet af. Det kan både være mad, hårprodukter, elektronik og så videre. Men du kan også finde større elementer til huset og haven såsom pavilloner. Med en pavillon kan du sidde i naturen, men samtidig være indendørs, så du kan gøre sommeraftnerne længere. Find inspiration til din nye pavillon her.

 

Få et haverum i læ for den danske blæst

En Pavillon findes i flere former rundt i Danmark. De findes som:

 

  • Et lysthus, det typisk er en mindre bygning i en have eller en park
  • Som en restaurant
  • En scene

 

Om sommeren bliver der blandt andet benyttet mange pavilloner som scener, hvor du kan komme til koncert. Men i en have, er en pavillon mere et lysthus. Pavillonen er nemlig en mindre bygning, som er placeret ude i haven. Udseendemæssigt ligner det til forveksling et drivhus, da det også består af glas, så du kan kigge ud. Men hovedformålet med en pavillon er, at man kan sidde i pavillonen fremfor at vækste planter der, hvilket er det primære formål i et drivhus. Dog er der efterhånden også lavet mange drivhuse, hvor man både kan opholde sig der og gro planter og blomster.

 

Fordelen ved en pavillon er, at du kan sidde ude i haven, hvor du er skærmet for den danske blæst – som ofte er i Danmark og er kold. Du føler, at du sidder i haven, men uden den store ulempe, som er det kolde, danske vejr. Her kan du sidde med en god kop kaffe og en bog, mens du kan nyde udsigten af blomster, græs og træer i haven.

 

Lav et rum med fokus på velvære

Et andet formål med pavillonen er at kunne trække stikket og slappe ordentligt af fra hverdagens travlhed. Denne fungerer som et haverum, hvor du i ro og mag kan nyde en varm kop kaffe eller te med naturen foran dig. Når vi er i naturen, bliver vi som regel mere afslappet og kan pakke bekymringerne væk, hvilket er sundt for os. Det er den måde, vi kan komme tilbage til arbejdet på med fornyet energi.

 

Pavilloner er i dag også blevet indrettet med træbadekar og udekøkkener. Med et bad i et træbadekar, mens du kigger på haven, kan du føle dig fri og afslappet. Det er velvære.

 

Desuden kan en pavillon bruges som samlingspunkt for familien, hvor I kan nyde en god bid mad eller kage. Eller I kan tage et brætspil eller spil kort og have en hyggelig stund sammen, uden at tv’et i baggrunden forstyrrer samværet.

Skriv et svar