Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sovesofa eller seng? Her er fordele og ulemper

Nogle gange kan det være svært at vælge, om man skal have en sovesofa eller en seng i sit værelse eller gæsteværelse. For hvad for nogle funktioner skal være mest fremtrædende, og hvilket rum ønsker jeg at skabe? Er du for eksempel studerende og flytter i lejlighed sammen med andre, hvor du har ét værelse til rådighed for dig selv, så kan en sovesofa måske være en mulighed. På den måde kan du både skabe en stue, når du har gæster på besøg, og du kan have et soveværelse i hverdagen. Ulempen ved det er, at en sovesofa ikke er lige så god som en seng, der er dedikeret til kun at være en seng. Du kan dog finde sovesofaer, der gør jobbet rigtig godt, hvor der er fjedre med mere i madrassen.

Elevationssenge – en løsning med mange muligheder

Sovesofaen er smart, fordi du både kan ligge ned og sidde op i den. Men det er ikke sikkert, at du har brug for at den ligner en sofa. Desuden er en sovesofa en del mere manuel, når det kommer til skifte mellem de forskellige positioner, end andre muligheder er. I blandt andet sådan et tilfælde vil en elevationsseng være ideel. Her skal du blot trykke på en knap eller to, og derefter indstilles stillingen i sengen, som du vil have det. Du kan i flere tilfælde komme til at sidde endnu bedre i en elevationsseng end en sovesofa. Det er en af grundende til at elevationssenge er rigtig smarte og gode for din krop, led og lemmer, men det er svært at hamle op med det udseende, som en smart sovesofa kan have.

Find hjælp til at vælge din næste seng eller sovesofa online

Nogle gange er det godt at se en masse billeder og få et overblik over de forskellige priser online. Hvis du tager til en butik, kan du også prøve forskellige muligheder, men du vil typisk ikke kunne tage sengen med dig hjem i bilen alligevel, fordi der ikke er plads – så skal du leje en trailer eller andet. Derfor er en online bestilling en god ting, når det kommer til senge. Sengekompagniet er for eksempel hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dig, dit rum og dit budget. Det er desuden et firma, der både har nogle fysiske butikker og en online webshop.

Skriv et svar