Sponsoreret indhold

Gør arbejdsdagen mere behagelig

Der er flere faktorer, der spiller ind, når det handler om at gøre arbejdsdagen mere behagelig og nemmere og skabe et godt arbejdsmiljø. Det kan være alt lige fra frugt- og kaffeordning til lækre tekstiler og andet tilbehør til kontoret. I denne artikel retter vi fokusset mod, hvordan en god atmosfære på arbejdspladsen netop kan skabes, og hvordan arbejdsgangen kan lettes.

Få en god affaldsordning

Virksomheder har naturligt nok mere affald at skulle af med, end privatpersoner har i hjemmene. Hertil er det endvidere vigtigt at vide, hvad du skal gøre af affaldet, og hvordan det skal håndteres, så affaldet kan genanvendes. En måde at få styr på virksomhedens affaldssortering er at kontakte en professionel skraldeforretning. Har din virksomhed adresse i hovedstadsområdet, kan du nemt få hjælp til at få hentet dit affald i København. Skraldebilen.dk klarer mere eller mindre alle slags opgaver, så du kan få bugt med dit skrald. Det gælder både afhentning af storskrald og affald, og de er også behjælpelige med at etablere affaldsløsninger, som kan gøre det nemmere i hverdagen for dig og dine medarbejdere at håndtere jeres affald. Det kan nemlig være svært at vurdere, hvad der må smides i samme affaldscontainer, og hvad der skal skilles fra hinanden. Når affald bliver håndteret og bortskaffet korrekt, er din virksomhed samtidig med til at gøre en god gerning for miljøet. Glas, plast, pap og papir kan genanvendes, og madaffald kan omdannes til biogas. En skraldeløsning er altså ren win-win, da det både gør livet lettere for din virksomhed, og det gavner miljøet.

Skab en god atmosfære på kontoret

Undersøgelser har efterhånden slået fast, at et godt indeklima på arbejdspladsen er alfa og omega, når det gælder medarbejdernes koncentrationsevne samt ve og vel. Skidt, snavs og bakterier kan hurtigt ophobe sig i gardiner, hvorfor det kan være værd at overveje at udskifte gardinerne på kontoret. På www.botex.dk finder du et stort udvalg af alskens gardiner – lige fra rullegardiner til lamelgardiner og i alle tænkelige farver. Gardinerne kan du designe, som du vil, så de kommer til at passe perfekt ind i virksomhedens lokaler og øvrige indretning. Den rette farve på gardinerne kan være med til at danne et indtryk af virksomheden, og det kan skabe en vis stemning. Har I store vinduespartier, er lamelgardiner et oplagt valg, da de kan afskærme uden at lukke alt lys ude. Derudover findes der eksempelvis flexgardiner, som er særligt egnede, hvis kun dele af vinduet skal afskærmes. De fleste virksomheder har mødelokaler med lærreder eller storskærme. Til møderummene vil det være en oplagt løsning at vælge mørklægningsgardiner, så I får det mest optimale klare blik.

Brug for et udemiljø?

Er I heldige at have en terrasse med borde og bænke tilknyttet jeres kontorbygning, kan en markise være en god løsning, hvis I vil udnytte terrassens fulde potentiale og dagslyset. Dan et udemiljø og få skræddersyet en markise online og gør det muligt for medarbejderne at kunne trække frisk luft eller tage frokosten med ud, uanset om solen står højt på himlen, og der er brug for skygge, eller hvis det småregner lidt.