Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Tag på en indsigtsfuld rejse

Mange danskere tager på charterferie hvert år, hvor de er tilfredse, hvis bare der er en pool og solskin. Så kan de ellers ligge ved poolen og gå og dandere den hele ugen. Og det er også tiltrængt med ren afslapning i sommerperioden, men hvad hvis vi kan blive klogere på verden og livet, samtidig med vi er på ferie, så vi kan få noget mere givtigt ud af ferien? Det kan du med rejser hos Viktors Farmor. Rejsebureauet tilbyder indsigtsfulde rejser med henblik på kultur og historie. Ved sådan en rejse kan dit hoved koble af fra tanker om arbejde og andet, da du bliver ”tvunget” til at tænke på noget andet.

 

Hvem er Viktors Farmor?

Viktors Farmor er et rejsebureau, som har rejseledere, der er specialiseret i natur- og kulturrejser. Der har været meget skriveri om navnet på rejsebureauet, som er kaldt for ”det mest spøjse navn”. Det borgerlige navn for Viktors Farmor er Kirsten Gynther Holm. Hun fik blod på tanden i forhold til rejser, da hun tilbage i 1960’erne rejste rundt med sin tidligere mand, der var udstationeret i Egypten og Gaza. Her fik hun en stor interesse for farverige kulturer og den islamiske verden, hvormed hun i dag er endt med at lave et rejsebureau med opfordring fra hendes søn.

 

For at gøre navnet sjovt og anderledes, lod Kirsten Gynther Holm sig inspirere af en anden stor oplevelse i livet: nemlig det at få sit første barneban, som hedder Viktor. Derfor kom bureauet til at hedde Viktors Farmor.

 

Det indebærer rejser hos Viktors Farmor

Kirsten Gynther Holm lader sig inspirere af tidsskrifter og bøger og finder derigennem de rejser, som, hun synes, er spændende at tilbyde. Hun vil særligt gerne uden om de populære turistområder og i stedet fordybe sig i det lokale samfund og traditioner. Her kan du blandt andet komme til at møde stammesamfund.

 

En rejse hos Viktors Farmor vil bestå af:

 

  • Mindre grupperejser på 10-20 deltagere
  • Dygtige rejseledere. Der vil både være en dansk og engelsktalende rejseleder med
  • Rundrejser, som er velforberedte med korrekt faktuelt indhold
  • Programmet er tilrettelagt hjemmefra – dog altid med plads til spontane initiativer
  • De billeder, som Viktors Farmor har på hjemmesiden er autentiske, så de vil afspejle virkeligheden på turen så godt, som det er muligt. Det vil altid være anderledes i virkeligheden
  • Der er en gennemskuelig pris, så der ikke komme uforudsete udgifter under turen. Du ved hvad du betaler for på forhånd

 

Skriv et svar