Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Find det bedste kviklån til ny iPhone online: Sådan gør du

For mange af os er mobilen nok den vigtigste genstand i dagligdagen. Vi bruger den til at tjekke klokken, holde styr på vores kalender, diverse apps – og naturligvis til at ringe og SMS’e.

Derfor er smartphonen også et oplagt sted at investere lidt ekstra. Dette kan dog være en dyr fornøjelse. Derfor får du her 3 tips til, hvad du skal holde øje med, hvis du er nødt til at optage et kviklån for at få råd til den nyeste iPhone.

 

  1. Sammenlign mulighederne online

Først og fremmest er det vigtigt, at du sammenligner lånemulighederne for kviklån online.

Der er i dag ufatteligt mange muligheder, hvor prisen du i sidste ende kommer til at betale kan variere ufatteligt meget. Og alt afhængig af din situation er det ikke altid så ligetil, hvad der er den rigtige løsning for dig.

 

Du kan selv sammenligne lånene på rente, løbetid, gebyrer, ÅOP (mere om det senere) m.v. – men dette er dog en tidskrævende affære. For at spare tid kan du derfor i stedet anvende en sammenligningstjeneste, som har samlet en række lån og derved giver dig et hurtigt overblik: Eksempelvis Fair-laan.dk.

 

  1. Kend begreberne du sammenligner på

Der er ikke meget ved at sammenligne lån, hvis du ikke ved, hvad begreberne du ser på betyder.

Derfor er det en naturligvis en god idé, at sætte dig ind i de forskellige lånebegreber – særligt ÅOP og løbetiden

 

ÅOP: ÅOP står for “årlige omkostninger i procent” og udtrykker – som navnet antyder – de samlede omkostninger, der er forbundet med dit lån. Den er således ofte en mere sigende term end eksempelvis rente, da den også tager højde for de andre omkostninger, der er forbundet med lånet.

 

Løbetiden: Løbetiden er den rum tid, som lånet strækker sig over – altså tiden som det som udgangspunkt vil tage at betale lånet tilbage.

 

  1. Få først overblik over din økonomi med et budget

Inden du optager et kviklån til forbrugsgoder såsom en smartphone, bør du sikre dig, hvornår du vil kunne betale lånet tilbage. Får du ikke betalt af på lånet, kan det nemlig ende med at blive meget dyrt.

 

Et godt redskab til dette er privatbudgettet. Med privatbudgettet får du et overblik over dine faste udgifter og indtægter og kan derved se, hvor stort til rådighedsbeløb er. Hvis du intet rådighedsbeløb har – og ikke har udsigt til at få det – vil du få svært ved at betale af på dit lån, og det kan så ende med at blive en dyr fornøjelse.

 

Nu har du fået nogle tips til, hvad du bør have styr på, inden du optager et lån til ny iPhone. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at træffe et oplyst valg, hvis du står over for en større investering.