Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan inviterer du farverne tilbage i dit hjem

Efter en årelang periode med minimalistisk indretning, hvor alt absolut skulle være hvidt, ser det endelig ud til, at der er kommet lidt gang i farverne og mønstrene igen. Mange indretningsentusiaster oplever dette som forfriskende, da hvide og helt stilrene hjem er svære at gøre personlige. I takt med at farver og mønstre generobrer deres plads på indretningsmarkedet, udvides sortimenterne og valgmulighederne er nu igen mange.

Tapetets comeback

På det seneste er det igen blevet populært at inkorporere farver i indretningen og hjem, og mange vælger at gøre det med tapet. Tapet har været mindre almindeligt i en årrække, men er for alvor ved at vinde indpas i boligindretningen igen. Med tapet kan man nemt og hurtigt skabe kontrast til hvide vægge og dermed ændre et rums karakter fuldstændigt. Derfor er det blevet populært at bruge i køkkener, stuer og også på børneværelser.

Sæt jagten ind på Nicetapet.dk

Er det tid til at forny hjemmet med tapet? Hop ind på Nicetapet.dk og oplev en helt ny verden af tapetvarianter. Ensfarvet, mønstret, med eller uden 3D-effekt – uanset hvilken type tapet du foretrækker, kan du med garanti finde den helt rigtige blandt hjemmesidens mange valgmuligheder.

Et tapet, der er særligt populært lige nu, er fototapet. Med fototapet kan du skabe fantastiske og rammende illusioner, der øjeblikkeligt fanger fokus. Få følelsen af at kigge ud på en travl gade i New York nyd udsigten over en hvid palmestrand. På Nicetapet.dk kan du finde fototapet med alt fra blomster til verdenskort, så du kan drømme dig ud i verden hjemme fra stuen eller soveværelset.

Få smukke resultater – nemt

Du kan sagtens sætte dit eget fototapet, selvom du ikke har den store erfaring med at tapetsere. Det meste fototapet fås nemlig som non-woven, som er nemt at sætte op. Det leveres typisk i 2, 4, 6 eller 8 baner og skal sættes op med limen, som medfølger. Sørg for at alle vægge er tørre og rene, inden du begynder. Derudover skal du være opmærksom på at placere banerne, så de støder op til hinanden, så samlingerne ikke er tykkere og kan ses.

Skriv et svar