Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

4 måder du kan finde ud af hvem der ringer med ukendt nummer

Det er blevet rigtig nemt at komme i kontakt med folk nu om dage, fordi stort set alle ejer en smartphone eller en mobil. Det er enormt positivt, da det betyder, man altid kan få fat i nogen, hvis man har brug for hjælp eller kontakt af anden årsag. Det kan derimod også blive lidt af en gene, fordi folk også kan ringe en op, og man aldrig ved om, det er vigtigt eller blot telemarketing. Hvem ringer til en midt på dagen? Man kan aldrig være sikker, og desværre betyder det ofte, at folk ikke tager den. Det kan være uheldigt, hvis det er et vigtigt opkald i forhold til et uheld eller i forbindelse med arbejde, og derfor er der her 4 måder, man kan finde ud af, hvem der ringer.

Skriv nummeret ind i google

Google er din bedste ven, når det handler om at finde et ukendt nummer. Når man taster et nummer ind i google, kommer der ofte sider op, som kan spore telemarketing numre. Man kan på den måde hurtigt gennemskue, om det er en privat person eller ikke.

Brug de online telefonbøger

Selvom man tænker, at telefonbøger er en smule gammeldags, så kan de være guld værd, når du skal finde et nummer. Man kan blandt andet søge inde på Krak eller De Gule Sider, hvor man hurtigt kan spore personer på baggrund af deres nummer.

Søg på Facebook

Næsten alle danskere i dag har Facebook, og i mange tilfælde er ens nummer skrevet ind på facebookprofilen. Man kan derfor ofte se om det er en privatperson eller mindre virksomhed ved at søge på telefonnummeret i Facebooks søgefelt.

Få svaret ved hjælp af apps

Der er lavet utallige apps, som kan hjælpe med at skelne telefonsælgere fra privatpersoner, hvilket kan være en stor hjælp. En lidt mere utraditionel vej kan også være at skrive nummeret ind i MobilePay.

 

Skriv et svar