Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Hvordan virker en e-væske?

E-væsken, der også går under navnene e-juice og vape-juice, er meget simpelt at anvende. Måden, den virker på, er ved, at du hælder den i tanken på din enhed. Når væsken er hældt i tanken, bliver den optaget af noget særligt bomuld. Derefter opvarmer varmeelementet det vædede bomuld, og efterfølgende fordamper e-væsken og bliver til dampskyer, der smager af lige præcis den aroma, som du har valgt.

Hvad består e-væsken af?

E-væsken består af to stoffer, der også er at finde i hele almindelige madvarer. Propylene Glycol er den ene af de baser, som e-væsken består af. Dette stof er en tyndtflydende, smagløs klar væske, der netop grundet dette er god til at optage smag fra din ønskede aroma samt nikotin. Derudover bidrager Propylene Glycol med den kradsende fornemmelse i halsen, som en almindelig cigaret giver. Den anden base, som e-væsken består af, er Vegetabilsk Glycerin, der modsat Propylene Glycol er en tyndtflydende og sødlig væske, der giver tyk og fyldig damp. De forskellige e-væsker består af forskellige mængder af Propylene Glycol og Vegetabilsk Glycerin, derfor skal du vælge en e-væske, der består af et større eller mindre indehold af basen alt efter, hvilken slags damp og smag du ønsker.

Indehold af aroma og nikotin

E-væsken består udover de to baser af aroma og nikotin. Du bestemmer helt selv, hvilken smagsvariant og mængde af nikotin, du ønsker i din e-væske. Du kan vælge aromaer, der spænder helt fra smagen af slik til smagen af tobak. Derudover kan du vælge en e-væske med alt fra 0 mg nikotin til 18 mg nikotin. Fordi e-væsken ikke brænder, udsættes du ikke for de mange giftige stoffer, som udledes af en brændende cigaret. Derfor kan du med bedre samvittighed nyde den velsmagende damp fra din e cigaret.