Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Disse råd bør du følge som ny iværksætter

Går du med en iværksætterdrøm i maven og overvejer at tage springet? I så fald er der en række af ting som du bør være opmærksom på. I denne artikel kan du læse gode råd til, hvordan du får en let start og minimerer risikoen for, at du bliver nødt til at lukke din virksomhed.

Fritid, venner og familie

Først og fremmest bør du sørge for, at alt din tid ikke går til dit nye projekt. Det er utrolig vigtigt, at der stadig afsættes tid til venner og familie, samt en eller flere fritidsinteresser, der kan få tankerne væk fra noget andet end dit iværksætterprojekt. Dette kunne eksempelvis være gaming eller casino i form af Spilleautomat med Hugo online. Hvis man ikke flytter tankerne hen til noget andet i perioder, forøges risikoen for at blive ramt af stress. Som udgangspunkt kan man godt klare at føle sig stresset i perioder, men overbelastes hjernen kan det ende med, at man bliver sygemeldt i flere måneder, hvilket på ingen måde er ideelt for en iværksætter med egen virksomhed.

Udregn din timeløn

Før du starter, er det vigtigt at tage et kig på den forventede økonomiske situation. Som udgangspunkt findes der to typer af virksomheder, hvor den ene er baseret på timelønsarbejde – eksempelvis revisor, murer, tømrer, advokat osv. For disse virksomheder er det vigtigt at udregne sin timeløn som indkomst i alt divideret med arbejdstimer i alt. Her skal du være tilfreds med den timeløn som du når frem til, da virksomheden over tid ikke nødvendigvis bliver mere værd og starter med at genere en passiv eller højere indkomst.

Den anden type er virksomheder, hvor man i starten ikke tjener specielt mange penge. Dette kunne være en webshop eller et affiliate website. Her vil man skulle lægge mange timer i udvikling, markedsføring osv. Uden løn. Dog kan dette på længere sigt blive en rigtig god forretning, da virksomheden efter den indledende periode blot kræver vedligeholdelse. På den måde opretholdes samme indkomst med færre og færre timer – altså timelønnen stiger drastisk med tiden.

Tag en snak med en revisor

Slutteligt er det et rigtig godt råd at tage en snak med en revisor. Personen kan verificere din forretningsidé og samtidig gøre opmærksom på lovgivning og udgifter som du ikke selv er opmærksom på. Det behøver blot at være et møde på nogle få timer. Nogle revisorer tilbyder dette uden afregning og andre tager sin normale takst. Uanset hvad er pengene dog givet godt ud, da en god revisor ikke koster penge, men sparer dig for penge.

Skriv et svar

%d bloggers like this: