Sponsoreret indhold

LED belysning til udendørsarealer vinder større indpas

Det bliver mere og mere almindeligt at bruge LED belysning udenfor. I parker og byer bliver der skiftet til LED, da LED bruger mindre energi og dermed koster mindre end traditionelle park- og vejlamper. Det er derfor godt for økonomien og miljøet at bruge LED.

Skift til LED parkbelysning

Det behøver ikke være besværligt at skifte til LED belysning i parkarealer. LED parklamper kan monteres på de allerede eksisterende master. Det gør, at I nemt kan skifte til et nyt parkarmatur med LED. Der findes flere forskellige slags parkarmaturer, og I kan hermed vælge et design, som passer godt til parken. Det er muligt at indstille LED belysningen til at lyse på bestemte tidspunkter og med en bestemt lysstyrke. Vil I gerne have, at lyset er kraftigere om morgenen og om aftenen end om natten, er dette muligt. I kan derfor få lyset indstillet, så det passer til jeres ønsker og behov.

Skift til LED gadebelysning

LED kan naturligvis også bruges langs gader og veje, og også her er der mulighed for at vælge mellem forskellige design. LED armaturer, der er beregnet til udendørs brug, er designet til at kunne modstå vind og vejr, og de kan både klare minusgrader og høje plusgrader. Det er muligt at få armaturer, der kræver minimal vedligeholdelse. LED vejbelysning giver et godt lys uden at blænde og kan fås i forskellige farvetemperaturer. Vejlamperne kan tilpasses, så de passer til aktiviteten på vejene. Det er derfor muligt at indstille LED vejbelysningen, så den passer til behovet i det enkelte område.  Vil I gerne vide mere om park- og vejlamper, er det muligt at se de forskellige design på nettet. Her kan I også læse de præcise specifikationer for hver enkelt model.

Det er en god investering at skifte til LED belysning.