Sponsoreret indhold

Få mere tid til sommeren

Nu hvor solstrålerne endelig for alvor rammer Danmark, vil de fleste af os gerne nyde det så meget som muligt. Der er imidlertid altid gerne noget arbejde eller noget praktisk, der skal ordnes, før man kan slappe af og gå i haven. Det ér dog muligt at få mere tid til sommeren – læs blot med her.

Køb en gasgrill

Kan du godt lide at grille på terrassen om aftenen, men er knap så begejstret for rengøringen af grillen bagefter? Så invester i en gasgrill, som kræver langt mindre rengøring, end en almindelige kuglegrill til kul gør. Desuden er den hurtigt varm, så du behøver ikke planlægge grillaftenen lige så nøje, som du skal, hvis du har med kul at gøre. Fra du er klar til at gå i gang med maden, til grillen er klar, går der ikke meget mere end et par øjeblikke, og det sparer altså dig for en hel del tid, som du kan bruge på sjovere ting i stedet for. Så er der også større chance for faktisk at få grillet en masse.

Lad robotterne klare græsplænen

Det er fantastisk at have en have, og der er ikke noget som følelsen af græs mellem tæerne. Græsplænen vokser dog en del, når vejret er godt, og den slår desværre ikke sig selv. Til gengæld kan robotterne klare det for dig. Investerer du i en robotplæneklipper fra eksempelvis Jensen Company, er din græsplæne altid nyklippet og indbydende. Så er det endnu sjovere at gå i haven, og du kan bruge tiden sammen med familie og venner i stedet for at kæmpe med græs, der nok lige burde være blevet klippet en uge tidligere.

Blomsterne kan passe sig selv

Har I blomster og bede i haven, skal de naturligvis også passes, men faktisk kan de stort set passe sig selv. Køber du således blomstervandere og placerer dem i dine bede og krukker, sørger de for, at dine blomster og planter får lige akkurat den mængde vand, de har brug for. De skal naturligvis fyldes op af og til, men det er ikke nær så tit, som hvis du skulle gå rundt og vande alle blomsterne hver eneste gang. Desuden er det smart, at vandet derved bliver doseret, lige som det passer den pågældende blomst eller plante, så du heller ikke behøver bekymre dig om, om de nu også får nok vand, eller om de måske ligefrem får for meget.