Sponsoreret indhold

Forskellige grunde til at det sydlige Gran Canaria er oplagt for børnefamilier

At opleve de svajende palmer, den flotte blå himmel og varme sandstrande er noget det fleste godt kunne tænke sig. Og hvem er bedre at opleve det sammen med end familien? Det er ikke altid let at finde en rejsedestination der passer til en familie med børn, men på Gran Canaria ligger der en by, der har noget til børn i alle aldre – og samtidig også noget til mor og far. Byen hedder Maspalomas og er den absolut sydligste by på øen, samtidig med at den har en rolig atmosfære og mange forskellige seværdigheder.

Børnevenligt og voksenvenligt

Maspalomas har øens længste sandstrand der inviterer til forskellige slags leg og aktiviteter for hele familien, men stranden kan selvfølgelig også bruges til at lade batterierne op og nyde solen. I forlængelse med stranden kan man desuden støde på sanddynerne Dunas de Maspalomas, der egentlig minder mest om en ørken. Området er naturfredet, og man kan blandt andet prøve at ride på en kamel eller bare udforske det anderledes og berømte landskab. Hvis dyr på fire ben ikke er det børnene sætter mest pris på, er der også mulighed for at se nogle andre pattedyr. Disse pattedyr skal dog spottes i havet. Det er nemlig muligt at komme på delfinsafari og lede efter delfiner der ofte holder til ved Maspalomas kyst.

 

Der er selvfølgelig også mulighed for at aktivere børnene med noget andet end dyr, da Maspalomas er hjemby for Gran Canarias største forlystelsespark kaldet Holiday Park, samt vandlandet kaldet Aqualand, hvor der er rig mulighed for en sjov og oplevelsesrig dag.

Et andet sted hvor hele familien også kunne få en dag til at gå på er en af Maspalomas mange markeder eller golfbaner. På markederne kan man få styret sin shoppelyst, og på golfbanerne kan man give sig i kast med spillet, hvad end man er nybegynder eller mere øvet.

Tag familien under armen

Hvis en familietur til en af de mest eftertragtede spanske øer lyder som en god idé for dig og din familie, kan du læse mere her, og samtidig finde det hotel og de flybilletter der er de reigtige for lige netop jer.