Sponsoreret indhold

Her er hvad, du bør vide om den nye 2018 iPhone

Vi nærmer os september, og det betyder, at vi nærmer os Apples lancering af en ny iPhone-model. Faktisk tyder alt på, at vi bliver præsenteret for hele tre modeller denne gang. Er du lige så spændt som os på, hvad de tre kan, så læs med her. Vi har nemlig samlet alle rygterne om den iPhone.

Hvad skal den hedde?

Mange spekulerer i, hvad modellerne kommer til at hedde. Apple lavede jo det frække træk at springe en 9’er over og kalde efterfølgeren til iPhone 8 for iPhone X. Spørgsmålet er så, om den nye model kommer til at hedde 9? Eller iPhone X Plus? Eller hvad med iPhone 11? Ifølge de fleste medier kan vi forvente os en iPhone X Plus eller blot Plus.

De tre modeller

Hvis vi skal tro de svirrende rygter, så kan du være så heldig at få lov at vælge mellem en model med stor skærm, en ny SE og en opdateret version af iPhone X.

  • Versionen med en større skærm vil ligne iPhone X, men med en skærm på enten 6,5”, som vil være den største nogensinde, eller “kun” 6.1. Til sammenligning har en standard iPhone X en skærm på ”blot” 5,8”.
  • SE’eren kender vi fra iPhone 8, som havde indmaden af 8’eren, men havde samme størrelse som iPhone 5. Denne gang vil vi også kunne forvente os en SE’er, som er betydeligt billigere, fordi de nok udelader de mere dyre komponenter, såsom Face ID, 3D touch og nr. 2 bagkamera.
  • En opdateret version, som Apple har for vane at lancere. De nye features kan være nye farver til coveret, en højere skærmopløsning, længere levetid for batteriet eller højere processorhastighed.

Bedre skærm

Højst sandsynligt vil skærmen ligne den samme som på iPhone X’eren, altså uden en home-knap, så intet forstyrrer overfladen. Men hvad der er mere spændende, er hvilken slags skærm, de vil installere: En LCD-skærm, som er en god standard model, eller den mere eksklusive OLED-skærm. Det forventes, at den billigere model, SE’eren, får en LCD-skærm, mens de lidt dyrere modeller får en OLED-skærm. En OLED-skærm bruger mindre strøm på at gengive farver, og så er hele brugeroplevelsen også bare bedre på sådan en skærm.

Der er flere spekulationer i gang omkring både kamera og batteriet, men intet er sikkert, før vi rammer september og kan få udløst spændingen. Vi glæder os i hvert fald til at se, hvad de har af nye features til os. Se de nye iPhone XS specs her.