Sponsoreret indhold

5 elektroniske gaveidéer

Har din mand eller teenagesøn snart fødselsdag? Mange mænd og drenge elsker ny teknologi og elektronik, og derfor kan du glæde dig til at se din mands eller søns tilfredse ansigtsudtryk ved åbningen af den elektroniske gave. Der kommer dog hele tiden nye teknologiske vidundere på banen, så derfor kan det være noget af en jungle at bevæge sig ud i, når den rette gave skal findes. Hermed kommer lidt hjælp på vejen: 5 elektroniske gaveidéer til mændene/drengene i dit liv.

iPad

Nyder du selv at surfe rundt på ipaden om aftenen i sofaen eller sengen, og får du tit et misundeligt blik fra manden, kan du roligt overveje en ipad som næste gave til fødselsdagen. Selvom denne gaveidé selvfølgelig ligger i den højere ende af prisskalaen, kan du være sikker på, at den er en sikker vinder i gaverækken. En iPad er ligeledes en fremragende elektronisk ting at have med i bilen på lange ture eller på vej sydpå, idet du kan downloade diverse serier og film, så ventetiden ikke føles så lang.

MacBook

Denne gaveidé er bestemt ikke egnet til den lille pung, idet du skal grave dybt ned i lommen efter de store summer. Dog er en MacBook en virkelig god gaveidé for både manden og sønnen, der ofte bruger den bærbare til arbejdsrelaterede opgaver. Din søn vil desuden værdsætte MacBooken i høj grad grundet computerens nemme betjening og stilrene design, og han vil nyde at søge efter lejligheder i Odense, hvis studiet eller arbejdet kommer til at foregå der.

Google Chromecast

Er budgettet ikke stort nok til de forrige nævnte gaver, eller er behovet heller ikke eksisterende, kan den næste gaveidé måske friste. Google Chromecast er herlig at have til TV’et inde på værelset, som ikke selv har Netflix eller Youtube installeret. Takket være Google Chromecast kan du nemlig caste din yndlingsunderholdning fra eksempelvis iPaden eller iPhonen til et HD-fjernsyn. Enheden koster ligeledes blot omkring 300 kr., så den hermed er den perfekte gaveidé til mange.

Powerbank

Er din mand eller dit barn ofte på farten, er en powerbank guld værd. Denne elektroniske enhed kan nemt være nede i arbejds- eller skoletasken, og mændene i dit liv vil aldrig kunne komme med bemærkningen ”Undskyld – jeg havde ikke strøm på mobilen”, hvis de ikke svarer telefonen. Der findes en lang række af powerbanks i forskellige prisklasser, men sørg for at vælge en i en ordentlig kvalitet, så du dermed ikke rækker ud efter den billigste i supermarkedet.

Smartphone

Endelig er en smartphone altid en dyr, men virkelig god gaveidé, hvis din mand eller søn altså ikke allerede er indehaveren af en sådan mobil. Der behøver i denne forbindelse ikke blot at være tale om de populære iPhones, idet selskaber såsom Samsung og Huawei ligeledes byder på imponerende smartphones. Lyt dog efter specielle ønsker angående den nye smartphone, så det brede smil kommer frem på læberne under gaveåbningen.