Arkiver

Sponsoreret indhold

Dansk virksomhed har succes online med salg af indlægssåler

Den danske virksomhed Align Footwear har stor succes med at sælge deres patenterede indlægssåler online. Det er normalt en type produkt, der kan være svær at sælge online, da kunderne ønsker speciel vejledning, når de skal købe støttende såler eller ønsker at prøve dem til deres daglige sko. Alligevel formår Align Footwear at få rigtig mange kunder igennem deres online handel.

Alle informationer er tilgængelige

En af de største grunde til at Align Footwear har så stor succes med at sælge indlægssåler til hælspore og nedsunken forfod online, er mængden af information, der er tilgængelig på hjemmesiden. Der kan være mange forskellige årsager til, at en kunde ønsker at få indlægssåler til sine sko. Der findes et væld af problemer som f.eks. hælspore, nedsunken forfod, pronation og andre problemer, der giver et behov for indlægssåler. Ikke desto mindre kan det være svært at vide fra en hjemmeside, om lige netop de her såler hjælper på kundens personlige problem.

Det har Align Footwear fundet en løsning på. Under fanen ”Derfor virker det” på deres hjemmeside, har virksomheden givet svar på alle tænkelige spørgsmål vedrørende sålerne. Her er der bl.a. listet en lang række symptomer og skavanker op med beskrivelser af, hvorvidt de specielle indlægssåler ville være en god løsning. Dermed får kunden en masse information om produktet fra en ekspert uden at skulle gå ind i en butik. Ydermere er der også svar på alle mulige andre spørgsmål.

Finder kunden ikke svar på de spørgsmål, han eller hun måtte sidde med, er det super nemt at skrive en besked eller ringe til Align Footwear. Derudover forhandles sålerne stort set alle steder i Danmark, og der er derfor også god mulighed for at komme ud og prøve dem.

Tryghed for kunderne

En anden årsag til at Align Footwear har stor succes med deres online salg, er den tryghed, de skaber på deres hjemmeside. Først og fremmest tilbyder de en tilfredshedsgaranti på 60 dage. Det er altså kun virksomheder, der er ret sikre på, at deres produkt virker, der vil tilbyde en tilfredshedsgaranti med fuld returret på denne type produkter. En anden måde virksomheden skaber tryghed for deres online kunder, er ved de mange kundeudtalelser, der er tilgængelige. Her har flere kunder med personlige billeder eller videoer delt deres erfaringer med indlægssålerne.

Et helt anden og meget væsentlig måde, hvorpå virksomheden skaber tryghed for kunder, som ønsker online handel, er ved at deres teknologi er patenteret. Når du sælger et godt kvalitetsprodukt på nettet, og kunderne derfor ikke kan mærke det i hånden, er det vigtigt at understrege det med forskellige faktorer som f.eks. patenteret teknologi. Det klinger af, at virksomheden virkelig har styr på det, de laver.

Jo mere personlig og reel din virksomhed er på nettet, jo bedre salg vil du også kunne lave online. Align Footwear har en fin kalender oversigt, hvor du kan se hvilke events og byer, de kommer til. Her får kunden altså mulighed for at se, hvor de kan møde virksomheden fysisk, hvis de gerne vil se produkterne.

Skriv et svar