Arkiver

Sponsoreret indhold

Alarmsystemer trender med god grund blandt danskerne

Der tales ofte om ”falsk sikkerhed”, når man har installeret et alarmsystem i sit hjem, men faktum er, at der i Danmark gennemsnitligt begås 3,3 indbrud i timen, hvilket svarer til ca. 80 indbrud om dagen. Det er faktisk den højeste rate af indbrud målt pr. indbygger blandt landene i Europa, hvilket er ret så foruroligende, når man tænker over, at vi bor i ”verdens lykkeligste land”.

Heldigvis ser vi i øjeblikket en positiv tendens og trend blandt danskere, og den trend går ud på, at danskerne sikrer sig langt mere i form af alarmsystemer. Specielt er en tyverialarm et kæmpe hit blandt danskerne, og det skyldes i høj grad, at vi er blevet langt mere bekymrede for sikkerheden i vores hjem.

Faktisk er det påvist, at hvis du alene har alarmskilte placeret synligt i dine ruder, så har det en præventiv effekt, og nedsætter risikoen for indbrud med hele 73 %. Dette skyldes at indbrudstyvene i dag udmærket kender til den procedure, som udrulles, når først alarmen er gået, og derfor tør de ikke løbe risikoen ved at trænge ind, når alarmskilte er placeret synligt i vinduesruderne. Derudover er der den høje lyd, som igangsættes ved indbrud, som tiltrækker opmærksomhed fra naboer og forbigående, hvilket gør at indbrudstyvene også ved, at det er et spørgsmål om tid før vagt og politi vil være på gerningsstedet, hvorfor de er under et ekstremt tidspres. Og netop derfor er det super vigtigt, at du ikke nøjes med udelukkende at have alarmskilte placeret i vinduerne, men rent faktisk også får opsat et tilstrækkeligt alarmsystem, som passer til dit hjems behov. For når først indbrudstyvene vover sig ind på din matrikel, selvom de kan se alarmskiltene, så er det alfa og omega, om du har en tyverialarm, der igangsættes, ellers vil indbrudstyvene kunne tømme dit hjem i fred og ro. Så følg trenden blandt danskerne og få opsat et alarmsystem – det skylder du dig selv og dit hjem.

Skriv et svar