Arkiver

Sponsoreret indhold

3 måder at sikre din virksomhed på

En virksomhed gemmer på mange dyrebare hemmeligheder og følsomme oplysning. Det er regnskaber, nøgletal, produktionshemmeligheder, følsomme kundeoplysninger, investeringer og meget meget mere. Intet af dette må havne i de forkerte hænder. Læs med her og få et overblik over 3 måder hvorpå du kan og skal sikre din virksomhed.

  1. Adgangskontrol

I mellemstore og store virksomheder er det en rigtig god idé at have et overblik, over hvem der kommer og går ind og ud af virksomheden. Det kan også være super svært at kontrollere, når man har over 50 medarbejdere. Til at løse det problem kan man investere i fleksibel adgangskontrol. CERTEGO laver forskellige løsninger indenfor adgangskontrol og kan også lave en der passer lige netop til jeres virksomhed. Adgangskontrollen er nem at tilpasse og kan styres via en brugervenlig grænseflade.

  1. Videoovervågning

En anden måde at sikre sin virksomhed på er med videoovervågning. Videoovervågning skræmmer de fleste tyveknægte væk og sikrer, at gerningsmænd kan blive fanget. Er man særligt opmærksom på sikkerheden, kan man kombinere det med døgnvagter, der lynhurtigt kan rykke ud og fange gerningsmændene med det samme.

  1. Komplicerede nøglesystemer og pengeskabe

I en stor virksomhed er der ofte brug for mange nøgler. Sørg for at få en låsesmed til at lave nøgler, der ikke kan kopieres. CERTEGO har låsesmede på Amager og hele København. De kan lave komplette sikringsløsninger, alarmsystemer og dørautomatik med mere. Hvis du vil sikre dine vigtige dokumenter, genstande og it-systemer mod tyveri og brand, er det også en god idé at få speciallavede pengeskabe. Pengeskabe kommer i mange afskygninger og kan i dag laves med ventilation, så dine servere er sikret mod brand.

CERTEGO har mange lokale afdelinger rundt omkring i landet og arbejder også i resten af norden. Det giver en stor know-how og ressourcebase, der sikrer dig de bedste og nyeste løsninger indenfor sikkerhed.

 

Skriv et svar