Arkiver

Sponsoreret indhold

Online kunder vil shoppe på farten

Onlineshopping er blevet forbrugernes enkle vej til køb af produkter på webshops. Derfor skal vejen dertil ikke være fyldt med hindringer såsom en dårlig internetforbindelse på computeren, mobilen eller tabletten.

Stigende tendens af køb på internettet

Det kommer næppe som en overraskelse, at der fortsat er et stigende antal forbrugere, der befinder sig på internettet på udkig efter nye varer med henblik på at forsimple hverdagens travlhed. Uanset om de er på jagt efter en ny designersofa til stuen, nyt IT-udstyr eller noget helt tredje, så skal et langsommeligt internetbredbånd ikke være en hæmsko. Onlineshopping skal fortrinsvist være nemt, hurtigt og effektivt, hvor tålmodighed ikke nødvendigvis er en dyd. Derfor kan en langsom forbindelse til shopping-universet på internettet potentielt få nogle kunder til at springe fra under deres igangværende e-handel. Undersøgelser viser desuden, at danskerne i højere grad end tidligere foretager større indkøb på nettet – fx møbler til hjemmet som sofaer og spiseborde, samt hvidevarer og endda biler.

 

Fibernet er vejen til en lynhurtig onlineshopping

Med to ud af tre forbrugere, som anvender onlineshopping, er det derfor væsentligt, at internetforbindelsen ikke svigter under processen. Derfor udbydes der fiberbredbånd til hjemmet, der kan være med til at øge forbrugernes tilfredshed under deres onlineshopping. I kontrast til almindeligt bredbånd kan fibernet tilbyde en forbindelse i en ekstrem høj hastighed uden forstyrrelser. Med en hurtig forbindelse behøver tålmodigheden ikke komme på en prøve, hvorfor et fiberbredbånd kan være med til at forbedre den generelle oplevelse under en onlinehandel. Fibernet er også oplagt til de hjem, hvor flere bruger internettet til deres shopping, og hvor internettet en daglig praksis.

 

Onlineshopping på mobilen eller tabletten

E-handler foretaget på mobilen eller tabletten er ligeledes stigende og populær, hvilket indikerer, at forbrugerne ønsker en bekvemmelig og hurtig e-handel under deres søgen efter ønskede produkter. Af den årsag er det også vigtigt, at kaste opmærksomheden på mobilens og tablettens internetforbindelse og dennes hastighed. Fiberbredbånd kan heldigvis også benyttes på mobilen eller tabletten ved blot at tilkoble hjemmets Wi-Fi forbindelse til mobilen, tabletten eller til flere enheder, hvis flere shopper online på samme tid. Det hurtige fibernet kan derfor følge med forbrugernes adfærd under e-handlen, hvor en langsommelig internetforbindelse ikke afbryder handlen.

 

 

Skriv et svar