Arkiver

Sponsoreret indhold

Instagram er den helt store brugermagnet 2018

Der er snart ikke det menneske, der ikke har hørt om det sociale medie Instagram. Mediet er vokset med en enorm hastighed i seneste år, og der kommer nogle helt vanvittige tal på bordet, hvis man undersøger deres statistikker. Eksempelvis er der hele 1.000.000.000.000 brugere, der hver evig eneste måned er aktiv på Instagram. Dette lukker op for nogle store muligheder.

 

Positioner dig selv på Instagram

Der er mange,der har fundet ud af, at de kan positionere dem selv præcis, som de vil på Instagram. Det hele handler om at sætte den korrekte vinkel på dig selv, billeder og situationer, og pludselig har du flere tusinde følgere.

Hvordan kan du gøre dig selv til den bedste version? Frisør Marens Insta kan give dig en masse inspiration til, hvordan du kan sætte dit hår bedst muligt, så du kommer til at stråle. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, så er det heldigvis snart Black Friday. Artiklen ”Sådan finder du de bedste Black Friday tilbud” kan give dig nogle bud på, hvordan du skal tackle den internationale udsalgsdag.

 

Bliv din egen lykkes smed

Når du først har skabt dig et netværk af følgere på Instagram, så åbner der sig en mulighed for, at du kan begynde at lave samarbejde med diverse virksomheder. På den måde kan du blive en ny iværksætter, og du kan køre showet, som du selv har lyst til.

Er du ny som iværksætter, så kunne det muligvis være en god ide at læse eksperternes råd, inden du for alvor går i gang. På den måde er du tættere på en succesfuld historie omkring din Instagramprofil, hvor du kan være så heldig at leve af det økonomisk. For mange er det drømmen at gøre deres Instagram til deres levevej.

 

Lad dig inspirere

Hvis du skal have en Instagramprofil, der virkelig vil være interessant at fælge med i, så er det vigtigt, at du finder nogle gode inspirationskilder. Kun på den måde vil du kunne være sikker på, at du hele tiden kan tilføje billeder til dit feed, der er fyldt med originalitet.

Er du en del af det københavnske miljø, så kan du lade dig inspirere af det medie, der giver dig en masse nyheder om København på daglig basis. Det kan også være noget så enkelt som naturen eller dine fritidsinteresser, der bliver din primære inspirationskilde.

Skriv et svar