Arkiver

Sponsoreret indhold

Fordele ved at vælge en håndtørrer fremfor almindelig aftørring med papir

Gennem årene er der kommet stort fokus på den gode hygiejne samt på bæredygtighed. Dette har gjort, at der produceres flere og flere apparater, der gerne skulle gavne miljøet og samtidig skabe en god hygiejne omkring os. Sommetider kan det dog være svært at få disse to ting til at gå i hånd med hånd, men det kan lade sig gøre. For nyligt er der kommet en del diskussion op omkring, hvorvidt man bør bruge en håndtørrer fremfor almindelig papir til tørring af hænderne. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge hjemme hos dig eller i din virksomhed, får du her remset fordelene op ved at vælge en håndtørrer.

 

Første fordel: Du sparer penge

Den første fordel ved at vælge en håndtørrer fremfor papir er, at du sparer penge. Undersøgelser har nemlig vist, at det koster flere penge at købe papir, end det gør, at have en håndtørrer, der bruger el. Samtidig kan du reducere brugen af el, hvis du vælger en bæredygtig håndtørrer.

 

Anden fordel: Papiret er et miljøproblem

Produktionen af papir har tidligere været et stort miljøproblem, da man har været bange for at fælde en for stor del af regnskoven til fordel for papirproduktionen. I dag er meget af vores papir miljømærket, men det er stadig mere miljøvenligt at vælge en håndtørrer fremfor papir. I dag udbydes der håndtørrere, der er produceret med omtanke på miljøet, hvilket vil sige, at produktionerne er miljøvenlige, og materialerne er mindre skadelige.

 

Tredje fordel: Du opnår optimal tørring

Med en håndtørrer opnår du den optimale tørring. Bakterier vil typisk indfinde sig steder, hvor der er fugtigt, og det er derfor vigtigt at holde hænderne tørre. Efter hvert toiletbesøg anbefales det at vaske hænder, og herefter er det oplagt at have en håndtørrer hængende klar til tørreprocessen.

 

Her køber du din håndtørrer

Hos Ho-pe.eu kan du købe bæredygtige håndtørrer, der både sparer dig penge, hjælper miljøet og giver dig den optimale tørring. Bestil din håndtørrer allerede i dag.

Skriv et svar