Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan optimerer du IT-sikkerheden på kontoret

Størstedelen af arbejdsopgaverne påkontoret foregår påcomputeren, og netop derfor er det vigtigt, at kontorets IT altid er godt beskyttet, såarbejdet ikke forstyrres eller pludselig går tabt. I denne miniguide får du derfor et par gode råd til, hvordan du kan optimere sikkerheden påkontorets IT, sådu altid kan føle dig tryg ved elektronikken, når du arbejder.

Gode råd til sikker IT

 

  • Anskaf en sikkerhedspakke

Såsnart du arbejder med elektronik, er der brug for beskyttelse. Mange tror fejlagtigt, at der kun er brug for et antivirusprogram, men der er brug for langt mere beskyttelse for at komme udenom alle farer. Med en sikkerhedspakke får du flere forskellige typer beskyttelse til dine enheder såsom virusscanning, beskyttelse af personlige oplysninger, sikkerhedskopiering, firewalls og meget mere, som er nødvendig for optimal sikkerhed. Sikkerhedspakker kan du typisk finde blandt kontorartikler. Prøv eksempelvis Redoffice, der, udover at sælge al slags kontorforsyning, ogsåtilbyder nogle af de mest anerkendte typer sikkerhedsprogrammer.

  • Opdater dine programmer

Når computeren eller andre enheder meddeler, at der er opdateringer tilgængelige, vælger de fleste at udskyde det fremfor at tage sig af det med det samme. Dog svækker det sikkerheden pådin enhed, hvis du glemmer at fåopdateret programmerne. Udviklerne bag de forskellige programmer arbejder løbende påat optimere sikkerheden –hvis du ønsker den bedste beskyttelse, er det derfor nødvendigt at holde programmerne opdaterede, sådu altid har de bedste versioner tilgængelige, når du arbejder.

  • Tag et kursus i IT-sikkerhed

Mangler du eller dine kollegaer basal viden omkring IT-sikkerhed, er et større eller mindre kursus om emnet en god investering. IT-sikkerhed har aldrig været mere aktuelt end det er nu, og vil man sikre sin virksomhed i den digitale verden, er det derfor helt essentielt at kende til de grundlæggende forholdsregler og typiske faldgruber, der er forbundet med brugen er IT.

Skriv et svar