Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Sådan holder du gang i parforholdet

I Danmark er der utroligt mange, der bliver skilt, og det kan af og til godt få folk til at miste troen på kærligheden. Det er naturligvis en skam, og her får du derfor nogle råd til, hvordan du holder gang i dit parforhold.

 

Sæt tid af til hinanden

I en travl hverdag med madplaner og arbejde kan det være utroligt svært at prioritere hinanden. Især hvis man er selvstændig eller har en lederrolle, bruger man tit megen tid og energi på jobbet, og så er der altså mindre tid til at være sammen. Har du et ønske om at være sammen med din partner i mange år frem, er det imidlertid utroligt vigtigt, at I husker at sætte tid af til hinanden, og uanset hvor travlt i hver især måtte have, er det altså nødvendigt, at der bliver sat partnertid på kalenderen. Det behøver ikke nødvendigvis at være flere dage – blot et par timer uden distraktioner hist og her kan være nok til at holde forholdet i gang.

 

Hold fast, selvom det bliver svært

Mange har de seneste år fået en tendens til at give op på parforholdet så snart, de møder modstand. Det er fuldkommen uholdbart, for man kan ikke komme uden om, at et forhold er hårdt arbejde, og man kan umuligt forvente, at det altid er en dans på roser. Derfor gælder det altså om at holde fast i forholdet, selvom det bliver svært og man bliver udfordret – det kan godt betale sig, og selvom man har dårlige perioder, betyder det ikke, at forholdet bør skrottes.

 

Kommunikation, kommunikation, kommunikation

Nøglen til et godt parforhold er og bliver kommunikation. Det er vigtigt, at I kan tale om tingene og får skabt en relation, hvor der er plads til både at være glad og værdsætte den anden, men hvor man også føler, at man kan italesætte problemer eller udfordringer. Det kan være utroligt svært, men det er uden tvivl det mest effektive middel til et forhold, der faktisk kan holde. Har I særligt svært ved det, kan I overveje parterapi København, hvorved I vil få nogle forskellige redskaber til at åbne op over for hinanden. Det kan være med til at styrke jeres evne til at være stærkere sammen såvel som hver for sig, og det kan altså godt være en overvejelse værd, hvis I er indstillede på at skulle have jeres forhold til at køre på skinner.