Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Danskerne bestiller onlinerejser som aldrig før

Internethandlen brager afsted i både Danmark såvel som Europa, og E-handlen har nu længe været et af de største vækstområder indenfor detailhandel med nye salgsrekorder hvert år. Danskerne har i flere år handlet varegrupper som f.eks. tøj, elektronik og boligartikler online, men i takt med at vi er ved at få flere penge mellem hænderne, bruger vi nu også penge på større ting, når vi handler online. Oplevelser, og i særdeleshed rejser, udgør nu en pæn del af vores onlineforbrug, og tendensen ser kun ud til at fortsætte.

 

Den stigende onlinesucces

De fleste danskere har nu efterhånden fået øjnene op for handelsmulighederne online, og selv det ældre segment er i stigende grad begyndt at hoppe med på bølgen. Det er nemt og bekvemt, og indkøbene kan klares både på farten og fra sofaen. Samtidig har de danske webshops været dygtige til at imødekommende forbrugernes stigende behov i forbindelse med onlinesikkerhed hvad angår data og transaktioner. Sammenholdt med den gennemsnitlige danskers stigende økonomiske råderum, investerer flere danskere i lidt større ting, som bl.a. rejser. Det er nu kun de færreste, som kontakter et rejsebureau, da vi som forbrugere nu kan finde information og inspiration via nettet – bl.a. ved at anvende de mange prissammenligningssider på onlinemarkedet.

 

Rejsemålene

Der er flere rejsemål, der nyder stor popularitet lige for øjeblikket. Et lidt nyere spiller på banen er friluftsrejserne, som mange sværger til. Denne rejsetype er dog ikke i nærheden af at vippe klassikere i form af storbyferier, og navnlig charterrejser, af tronen. Vi danskere elsker charterrejser i Europa, og forøgelsen af flyruter til billigere priser indenfor Europas grænser har kun gjort charterrejserne mere populære. Når det kommer til charterrejser, ligger De Kanariske Øer som solid topscorer, hvor det især er smukke og solrige Tenerife, de fleste danskere valfarter til. Du kan finde billige rejser til Tenerife, hvis du følger linket her.