Arkiver

Kategorier

Sponsoreret indhold

Boligindretning: Dette trender lige nu

Danskerne går meget op i boligindretning. Vi læser blade, følger blogs og finder inspiration hos venner og familie. Men det kan være svært at finde den helt rigtige boligindretning, der både er flot, praktisk og helt sin egen.

At trends inden for boligindretning hele tiden skifter, gør det bestemt ikke nemmere. Herunder forsøger vi at hjælpe dig i tidens stilarter, der inkluderer alt fra minimalisme til udenlandsk varme samt 50’er inspireret retro.

 

Personligt, hyggeligt og varmt

En af de få tidsløse trends er, at boligen skal være personlig og hyggelig.Skab en personlig og afslappet stil med planter, billeder og malerier. Variér de planter, der ses i hjemmet og beslut dig for, om du er til enkelte eller mere retro krukker og vaser.

For tiden ønsker mange at skabe mere varme i deres hjemme. Af den grund er tæpper blevet meget moderne igen. Tæppet giver også mere personlighed til rummet og har samtidig en evne til at dele rummet lidt op. Udenlandske og lidt rå tæpper er særlig in for tiden.

Dagene med de helt hvide vægge er ved at være forbi. Nu skal væggene pyntes med maling, hylder, billeder og flotte spejle. Væggen i dit hjem skal samtidig gerne fortælle en historie. Og hvilken bedre måde at gøre det på en gennem unikke plakater og malerier? Køb malerier online og find et stort udvalg af malerier, der passer lige ind i tidens stilarter.

 

Sådan indretter du efter tidens tendenser

De bedst indrettede hjem er ofte dem med et personligt twist. Din boligs stil skal vise, hvem der bor i hjemmet. Lad dette være den røde tråd, der får din boligindretning til at hænge sammen på fineste vis. Det kan være en stor opgave at finde sin egen personlige indretningsstil. Men ved at lade sig inspirere af forskellige stilarter, kan du finde elementer, der passer ind i din bolig.