Sponsoreret indhold

Poker-software og programmer, som gør dig til en bedre spiller

Der findes en masse forskellige software og programmer til at gøre dig til en bedre pokerspiller. Der fås både gratis programmer og programmer, som man skal betale for, og du kan læse med i denne artikel for at finde ud af, hvilke programmer er noget for dig, og om det er noget du vil vælge at investere i. Hvis du ønsker at lære pokerregler at kende, kan du med fordel også læse om dette.

 

All In Expert

Ved du ikke helt, hvornår du skal vælge at gå All In, når du spiller poker online? Så kan programmet All In Expert hjælpe dig med netop dette! Her kan du finde ud af det bedste tidspunkt, hvornår du bør gå all in. Dette kan nemlig være rigtigt svært at afgøre i onlinepoker. Når man spiller en almindelig pokerturnering i virkeligheden, har man mulighed for at se modstanderen og læse deres kropssprog, hvilket ikke er muligt når man spiller poker online. Derfor kan du med fordel benytte dig af dette program, hvis du vil have hjælp til at finde ud af, hvornår du skal vælge at gå all in når du spiller poker online. Derudover er programmet ganske gratis, så du behøver ikke bekymre dig om eventuelle omkostninger. Afprøv programmet i dag, og se om det hjælper dig til at blive en bedre pokerspiller.

 

Advanced Poker Training

Ønsker du at blive en bedre pokerspiller, ved at teste dine færdigheder igennem ved hjælp af et program? Så er dette program lige noget for dig! Advanced Poker Training er et hjælpeværktøj, hvor du har mulighed for at afprøve dine færdigheder, ved at du bliver testet for forskellige pokerscenarier. Efter at have gennemgået programmet, så vil den automatisk genspille de ting, som du har brug for at forbedre dig i, så den tester dig specielt på dine svage punkter, hvilket kun er en fordel, idet du på denne måde bliver udfordret og hermed en bedre pokerspiller. I denne software laves der en analyse, som du senere kan læse en konklusion på ud fra dit spil, for at du kan læse hvad du skal forbedre i dit spil. Spillet giver dig derfor en kæmpe fordel, når du skal spille poker. Programmet koster omkring 30$ for en måned eller 150$ for et år. Selvom du synes dette lyder dyrt, så er det helt klart pengene værd, hvis du ønsker at blive en bedre pokerspiller.

 

Holdem Indicator

Er du nybegynder, så er dette program måske lige noget for dig. Denne software er med til at udregne forskellige sandsynligheder for dit spil, blandt andet din sandsynlighed for at vinde og tabe. Derudover bliver statestikkerne på dine modspillere gemt automatisk, hvilket er en stor fordel for dig, da du kommer til at kende dine modspilleres spillestil. Programmet findes til Windows og koster et engangsbeløb på omkring 100$.