Arkiver

Sponsoreret indhold

Effektiv planlægning til populær teambuilding

Folk der har prøvet at stå for planlægningen af firma-events ved, at der skal lægges et grundigt og tidskrævende stykke arbejde i arrangementet, hvis det hele skal klappe på dagen. Overvejer du at hente professionel hjælp til afviklingen af et event i nærheden af Hovedstadsområdet, kan Københavns eventbureau helt sikkert assistere dig. Hvis pågældende event drejer sig om regulær teambuilding, er planlægningen på sin vis endnu mere essentiel, da et velafviklet teambuilding-arrangement kan gøre underværker for arbejdspladsens sociale og faglige miljø.

Nyttige råd til planlægningen

Hvis man har en smule erfaring med eventplanlægning, kan det godt lade sig gøre at strikke et teambuilding-event sammen selv. Planlægningen skal imidlertid være grundig, og du skal være ude i god tid med aftalerne, hvis eventet skal indeholde lidt flere elementer end blot en firmaskovtur eller lignende. Få gerne budget og logistik på plads inden du påbegynder den videre planlægning. Hvis du planlægger at holde eventet mere enkelt, kan du finde gode teambuilding-øvelser og lege online, men igen bør det dog nævnes, at teambuilding-arrangementer er oplagte muligheder for at styrke holdånden på arbejdspladsen, hvorfor dagen/weekenden bør være en mindeværdig en af slagsen.

Succesfuld teambuilding

Nogle medarbejdere har en lidt negativ association til teambuilding, hvor de har svært ved at se den egentlige nytteværdi. Denne opfattelse skal helst kommes til livs, og i den forbindelse er et professionelt eventbureau nok det bedste middel hertil. Hvis du allierer dig med et professionelt bureau med henblik på at få hjælp til teambuilding, er du mere eller mindre garanteret en succesfuld oplevelse og et dertilhørende afkast på arbejdspladsen. Bureauet kan varetage alle aspekter af planlægningen, så du slipper for at stresse over alle de løse ender. Såfremt du påtænker at henvende dig til et professionelt bureau, bør du også her være ude i god tid, da teambuilding grundlæggende er populært i erhvervslivet, hvorfor der også er rift om bureauerne.

Skriv et svar