Arkiver

Sponsoreret indhold

Danskerne bruger oftere nettet til at finde billige bankløsninger

Tiderne hvor mange troppede op i banken og fik et tilbud af sin bankrådgiver, er efterhånden ved at være forbi. Nu er det i stedet muligt at finde billige løsninger via nettet, hvor en tjeneste som https://laaneberegneren.dk/ som vurderer alle slags lån, og her kan bankerne så konkurrere om at give det bedste tilbud. Her kan du nemt og overskueligt sammenligne de forskellige lånetilbud og vilkår.

Ifølge Finans.dk har nye tal vist, at antallet af personer der har valgt at sende deres bankforretninger i udbud via deres skift-bank tjeneste er vokset med 33 % over de seneste to år. De er gået fra 17.000 personer i første halvår af 2016 til 22.851 personer ved udgangen af juni i år.

Tallene viser, at tæt på hver syvende kunde kan skære mere end 100.000 kr. af deres rente- og gebyrretning i de første fem år efter et skifte til en ny bank, så det kan hurtigt løbe op i min. En million kr. der bliver sparet ved et bankskifte.

”Det er tydeligt for os, at i takt med at danskerne finder det mere naturligt at sammenligne tilbud på nettet, så gør man det også på bankområdet,” udtaler Niels Arne Dam, der er cheføkonom hos Finans Danmark.

Opfordrer danskerne til at skifte bank

Hos Forbrugerrådet Tænk glæder de sig over den udvikling de har set, men de opfordrer endnu flere danskere til at få skiftet bank, så de kan spare de mange penge, som ellers går tabt ved at blive hos en bank, der tilbyder en dårlige løsning, end det du kan få i en anden bank.

”Vores test viser, at der kan være flere tusinde kroner at spare om måneden for kunder, som har en sund økonomi af en vis størrelse. Alligevel er der stadig alt for mange, som snakker om at skifte bank, uden at de får gjort noget ved det,” lyder det fra Morten Bruun Pedersen, der er seniorøkonom i Forbrugerrådet Tænk.

Op mod hele 18 % af de kunder, der har valgt at skifte bank, kunne skære over 20.000 kr. af deres rente- og gebyrregning i det første år.

Skal du have foretaget et lån, men er i tvivl om hvilken bank du skal vælge, eller om du overhovedet skal vælge en bank? Så bør du måske lige bruge et ekstra minut eller to på at kigge på de andre og hurtige låne-løsninger, du kan finde på nettet. moneybanker.dk med et kviklån, hvis du står og skal bruge penge hurtigst muligt, og ikke har tid til at vente på tilbud og løsninger hos de forskellige banker i Danmark.

Skriv et svar