Arkiver

Sponsoreret indhold

Find hjælp til misbrug online

Der er desværre flere og flere, som lider af forskellige former for misbrug, og det er en ting, som kan være svært at håndtere alene. Mange gange har man brug og hjælp og vejledning, hvis man skal komme godt ud på den anden side, og derfor er der heldigvis flere muligheder for hjælp.

Man kan blandt andet gå online på Center for forsorg og behandlings hjemmeside, hvor man kan se alt, hvad de tilbyder af hjælp til dig, som lider af et misbrug. De tilbyder blandt andet helt gratis misbrugsbehandling, når det kommer til stof- og alkoholmisbrug. Derudover tilbyder de også midlertidigt ophold for hjemmeløse, så man kan have et sted at tage hjem til.

De giver altså mange muligheder for hjælp, hvis man står med et misbrug eller problem, som man ikke kan klare alene. De holder blandt andet til i Hillerød og Hørsholm, hvor man kan møde op og få den hjælp, man har brug for.

Bliv uddannet i at hjælpe folk

Udover at hjælpe folk med misbrug, så hjælper Center for forsorg og behandling også folk til at blive bedre til at tage hånd op udsatte personer. De har blandt andet tilbud på kortere uddannelser, man kan tage, hvis man skal lære, hvordan man holder en motiverede samtale. Uddannelse, MI, varer 6 måneder, og den henvender sig til de folk, som arbejder med borgere, der er i en forandringsproces. Det er altså en måde, hvorpå man kan blive bedre til sit eget erhverv og hjælpe folk, som har brug for det.

De er altså både med til at hjælpe folk, som lider af et decideret misbrug eller har andre lignende problemer, samtidig med at de også hjælper folk til at blive bedre til at tage hånd af folk med misbrugsproblemer. Det er et sted, hvor der er plads til alle, som skal bruge en hjælpende hånd.

Skriv et svar