Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Velfungerende virksomhed med tidsregistrering

IT-software er efterhånden blevet en hjørnesten i vores digitale samfund, og for mange virksomheder kan forskellige softwareløsninger bidrage til at optimere virksomheden på forskellige parametre. En af disse softwareløsninger er digital tidsregistrering, som kan optimere og strømline virksomheden og samtidig spare den for en masse utilsigtede udgifter. Hvis du læser med her, kan du få et indblik i de muligheder og fordele, som digital tidsregistrering utvivlsomt kan tilbyde din virksomhed.

Nye metode til registrering af arbejdstid

Den traditionelle måde at registrere arbejdstiden på med enten skriftlig timeregistrering eller brug af Excel-programmet er efterhånden ved at være outdatet, og det er der flere årsager til. Mange virksomhedsejere er i samme forbindelse ved at få øjnene op for den digitale tidsregistrering, som overordnet tilbyder et mere effektivt registreringssystem, der gør hverdagen lettere for både medarbejdere og administratorer. Med tidsregistrerende software kan medarbejdere registrere sig online alle steder på alle tidspunkter via elektroniske enheder. Medarbejderne kan også registrere sig offline gennem iOS- eller Android apps i tilfælde af manglende internetforbindelse, og de skal naturligvis sættes grundigt ind i den overskuelige registreringsproces.

Fordelene

Tidsregisteringen kan overordnet reducere virksomhedens tidsmæssige fejlmargin, og den giver således mulighed for en strømlinet og tidsoptimeret virksomhed, da systemet kan sørge for at kaste lys over eventuelle tidsmæssige udsving i forbindelse med projektstyring og andre arbejdsopgaver. Samtidig kan den digitale tidsregistrering integreres som en del af virksomhedens lønprogram, hvor data fra registrering nemt og hurtigt kan overføres til lønsystemet, så medarbejderne bliver aflønnet så præcist som muligt, hvilket selvfølgelig også er til gavn for virksomhedsejerne. Endnu en væsentlig fordel er, at tidsregistreringen kan benyttes som nøjagtigt faktureringsgrundlag, da al dokumentation og alle data nu lagres systematisk. Overordnet kan tidsregistreringen dermed sørge for en sund virksomhed med optimering af både arbejdstid og udgifter. Er du nysgerrig efter at vide mere, kan du følge linket og læse mere om tidsregistrering her.

 

Skriv et svar