Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

De største online tendenser i 2019

Ser vi nærmere på de største online tendenser i 2019, er der nogle helt klare favoritter, som kommer til at berøre en masse mennesker og ikke mindst de måder, vi gør vores køb på. E-handlen stiger hvert eneste år, og flere detailbutikker vælger at gå online for at styrke deres brands og få en større del af kagen. Men det er svært at drive forretning på nettet, fordi der er så mange flere udbydere og muligheder.

Når vi taler om online handel, er der mange ting, der er udslagsgivende for, om man får succes eller ej. Blandt andet ens tilstedeværelse i søgemaskinerne og i det hele taget ens performance, hvad angår online markedsføring. Lad os se nærmere på tendenserne, som i vores optik bliver vigtige at have øje for i 2019.

Amazon buldrer ind over grænserne

Amerikanske Jeff Bezos står i spidsen for den e-handelsplatform, han oprindeligt byggede for at kunne sælge bøger online. I dag har platformen overhalet selveste Google, når det kommer til produktsøgninger. Amazon fungerer på den måde, at man kan få lov at sælge sine produkter på platformen, hvor Amazon tager en lille del af kagen for at facilitere. Der er flere måder at sælge på, hvilket er mere komplekst at forklare, men om du sælger noget, er dels op til dine priser. Amazon har interesse i, at du sælger meget, da de tjener på det. Har du priser, der er for dyre sammenlignet med dine konkurrenter, gør A9-algoritmen det, at du får ringere placeringer i søgningerne. Amazon kommer – men om det bliver i 2019, er endnu uvist. Men mange webshops er ved at gøre sig klar til kampen mod giganten.

Online køb af dagligvarer

Du kan sidde derhjemme og handle dagligvarer, mad og alt muligt andet og få det sendt til din bopæl. Så slipper du for at stå i kø i supermarkedet. Det er nemt, bekvemt og utroligt meget 2019. Vi bliver mere og mere forvente og søger de løsninger, der gør en travl og stresset hverdag lettere. Kniber det med penge til at klare hverdagens køb, kan du på fx https://kassekreditten.dk/ få lidt mere luft i økonomien.

Endnu mere boom af kommercielle handelsdage

Hvert eneste år læser vi, at Black Friday-salget sætter rekorder. Disse handelsdage, vi adopterer fra udlandet, kommer vi til at se mere af i 2019. Singles Day, Cyber Monday… De kommercielle dage har og vil få rigtig stor betydning for mange forretninger i de kommende år, og 2019 bliver helt sikkert endnu et rekordår for online handel.

Skriv et svar