Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Sponsoreret indhold

Der findes ikke det, du ikke kan bestille online

Internettet har nogle skøre sider – det kan vi vist hurtigt blive enige om. Men der er bestemt også nogle fantastiske sider. Ser man på udvalget af informationer og ting, du kan købe, findes der stort set ikke det, du ikke kan bestille hjem online. Antallet af hjemmesider og detailhandel, der er hoppet på nettet, er steget massivt i de seneste par år – og meget tyder på, at tendensen bare fortsætter.

Engang skulle du en tur i supermarkedet, hvis du skulle handle ind til mad. Det er ikke mere end et par år siden. I dag kan du gøre det på din computer. Du har brug for en vin. Du bestiller den på nettet, og den er fremme i løbet af få dage. Lige i tide til weekenden. Nemmere og mere smart bliver det ikke.

Traditionelle håndværksfag findes også på nettet

Du kan bestille tømrer, maler og alle andre håndværkere online. Faktum er bare, at er man ikke til stede på nettet som erhvervsdrivende, eksisterer man ikke. Ved rensning af graffiti på din bolig kan du sidde i din stue og bestille en til at komme at fjerne det for dig. Så slipper du for selv at købe dyre løsninger og slide med det. Nej, du bestiller blot, når du har tid og lyst. Dog så hurtigt som muligt, efter du erfarer, du har været udsat for graffiti-hærværk, således at det er lettere at få bugt med.

Ønsker du et tilbud på en murer, der skal opføre et nyt hus for dig, finder du blot en hjemmeside, hvor du kan indhente mindst tre tilbud. I stedet for at tage den manuelle rejse til tre murere og spørge dem ad. Nemt, ik’? I og med at tingene foregår online, er du ikke geografisk begrænset. Du kan altid tilgå informationer på alle, der har en hjemmeside. Men det er selvfølgelig klart, at det ikke er sikkert, at en murermester med base i Skagen gider at tage turen til Nordsjælland for at bygge et hus. Hvem ved? Hør ham ad.

Bamser, kraner og viskestykker

Forestil dig Strøget i København med følgende butikker. En, der sælger bamser. En, der forhandler kraner. Og endelig en, der har et stort udvalg af viskestykker i bæredygtige materialer. Det fungerer ikke helt. Men der er til gengæld noget for en bred smag. Hele internettet er én stor markedsplads, hvor der er plads til alle. Du skal ikke betale en dyr husleje i metropolerne, og du kan dyrke din forretning fra dit hjem.

Det er svært at forestille sig en begrænsning af internettets muligheder, hvorfor det er ekstremt attraktivt som fx webshop eller håndværker at være synlig online. Om du sælger det ene eller andet, eller om du vil finde informationer på en graffiti-renser – det er helt op til dig. Al info er mere eller mindre centraliseret ved hjælp af fx Google og de andre søgemaskiner.

Skriv et svar