Arkiver

Sponsoreret indhold

Køb af nøglefærdigt pulterrum – den mest fleksible løsning til mere plads

Nøglefærdige pulterrum er for mange andels- og ejerforeninger, på erhvervsejendommen samt hos den private den eneste rigtige løsning, når større fællesarealer skal udnyttes eller ejendele skal opbevares på bedste vis. De nøglefærdige pulterrum er fleksible, så de kan tilpasses de arealer, de skal installeres og monteres på. De fås i forskellige størrelser og vi skræddersyr også gerne de bedste løsninger for dig. Som en bonus hos andels- og ejerforeninger får I glade beboere, da de ikke længere behøver at opbevare de ejendele, som de ikke behøver til dagligt, i deres lejligheder.

Mange års erfaring

Gitterspecialisten har igennem mange år været førende inden for skræddersyede pulterrumsløsninger til andels- og ejerforeninger, erhvervsbranchen samt private. Gennem dialog og rådgivning finder vi sammen ud af, hvilke behov I har, så vi kan tilpasse vores løsninger efter det. I nogle ejendomme er der forhold, som fx skråvægge og lavt til loftet, som vi selvfølgelig også tager hensyn til. Grundet vores mange erfaring, ved vi også, hvad de fleste forsikringsselskaber kræver i forhold til sikker forvaring af ejendele, og derfor er vores pulterrum også sikret maksimalt mod indbrud.

Fordele ved et nøglefærdigt pulterrum

Når vi sammen har fundet frem til, hvilke løsninger der bedst fungerer til jeres behov og de forhold, der er på ejendommen, kan vi tale videre om de forskellige typer, vi tilbyder. Vores pulterrum kan kombineres med de vægge, døre og låsesystemer, som passer til jer. Fx er der forhold omkring sikkerhed, der skal tages? Er ejendommen i forvejen godt sikret mod indbrud, er det ikke nødvendigvis sikkert, at det er de mest kraftige netvægge, som vores model UR 350, I behøver at vælge. Er ejendommen i forvejen rimelig nem at tilgå, vil vi råde jer til at vælge de mere kraftige netvægge, som fx UX 550. Vores døre er forberedt til hængelåse eller modullåse, som kan tilpasses jeres låsesystem i ejendommen.

Uanset hvilken model I vælger, vil I få en fleksibel og æstetisk løsning. På grund af de forskellige valgmuligheder vi tilbyder, kan I skabe lige præcis det udtryk med vores pulterrum, som I ønsker. Alle løsningerne er med optimal ventilation, som bidrager til et godt indeklima, og som dermed beskytter de ting, der bliver opbevaret i pulterrummet på bedst mulig vis.

På vores hjemmeside https://www.gitterspecialisten.dk kan du læse mere om vores nøglefærdige pulterrum.

Levering og montering

Gitterspecialisten sørger for levering og montering af de nøglefærdige pulterrum. Det sikrer dig, at det bliver gjort af fagfolk. Du slipper derfor også for besværet med at montere dem korrekt.

Skriv et svar