Arkiver

Sponsoreret indhold

Sådan kan du skaffe lidt ekstra lommepenge til ferien

H.C. Andersen proklamerede for mere end 150 år siden; ”At rejse er at leve”. Der kan vist efterhånden ikke være den store tvivl om, at den danske forfatter havde ret. Men hvad nu hvis man ikke lige har råd til at tage af sted på drømmerejsen? Er der så en måde hvorpå man kan skrabe nogle ekstra skillinger sammen og alligevel komme ud på et eventyr? Med de rette redskaber og en smule held kan sportsbetting rent faktisk være svaret på de manglende finansielle midler.

Brug internettet til at tjene en ekstra mønt

Det første skridt på vejen mod at tjene penge til ferien med sportsbetting er at finde den bookmaker som passer bedst til dig. Her handler det om at kigge på deres velkomstbonus, deres omsætningskrav, deres spiludvalg samt deres ind- og udbetalingsmuligheder. Leder du eksempelvis efter et sted med en lav indbetalingsgrænse, kan du starte med Unibet, hvor det er muligt at indbetale helt ned til 40 kroner. Kigger vi mere generelt, er det dog umuligt at komme uden om 888sport, hvis bonus er fremragende. Her får man nemlig både et oddsboost på en udvalgt kamp samt indskudsbonus på op til 1.000 kroner.

Når du har fundet din bookmaker, skal du bestemme dig for, om du vil have en velkomstbonus eller ej. Nogle gange kan det være en stor fordel, men det kommer an på diverse regler og vilkår, som er forbundet med bonussen. Hvis den eksempelvis også låser din indbetaling fast, kan det godt gå hen og blive et problem. Vi anbefaler derfor, at du altid læser det med småt og holder tungen lige i munden.

Den helt store test er naturligvis at lave en masse vindende væddemål. Her er der to hovedregler:

  1. Spil kun på sportsgrene som du har en stor viden indenfor.
  2. Sats aldrig mere end du kan tåle at tabe.

Hvis du har en masse viden indenfor en specifik sportsgren, skal du selvfølgelig udnytte den. Det kan for eksempel være, at du har fulgt med i dansk ishockey de seneste mange sæsoner, og derfor står med gode kort på hånden for at lave profit på Metal Ligaen. Har du ikke umiddelbart en favoritsport eller stoler du ikke på dine egne forudsigelser, kan du altid gå på jagt efter spilforslag fra diverse eksperter rundt omkring på internettet.

Det er også ekstremt vigtigt, at du aldrig satser mere, end du kan tåle at tabe. Start eksempelvis med et ugentligt og/eller månedligt budget, og hvis du rammer din nedre grænse, så stop mens legen stadig er god. Dette kan også være en idé, når det kommer til profit. Sæt dig selv et mål, og hvis du vinder det beløb, kan du udbetale pengene og starte forfra.